ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Συνεχίζει στον Απόλλωνα Πατρών ο Βεργίνης

Συνεχίζει στον Απόλλωνα Πατρών ο Βεργίνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Βεργίνης απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης του Απόλλωνα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, αποτελώντας τον πρώτο παίκτη των "μελανόλευκων" που ανανεώνει τη συνεργασία του.

Η παραμονή του Κώστα Μέξα στον πάγκο του Απόλλωνα Πατρών δρομολόγησε τις μεταγραφικές εξελίξεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με το πρώτο πάντως ζητούμενο να αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Βεργίνη.

Ο 29χρονος γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων των "μελανόλευκων" τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετρώντας 10.4 πόντους (με 39.6% στα τρίποντα), 2.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο, στοιχείο που μετέτρεπε την παραμονή του στην Πάτρα σε... επιτακτική ανάγκη. Ο Κώστας Μέξας γνώριζε άλλωστε πως δεν θα ήταν εύκολο να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλο γηγενή μπασκετμπολίστα. Γι αυτό εισηγήθηκε άμεσα τη διατήρησή του στο ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρώην παίκτης των Πανιωνίου, Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είπε το "ναι" στην πρόταση των Πατρινών κι έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Κώστα Μέξα για την επόμενη διετία.

Από εκεί και πέρα, οι "μελανόλευκοι" στρέφουν την προσοχή τους στην αμερικανική αγορά, ψάχνοντας για γκαρντ αλλά και ψηλό που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ