ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο ο Απόλλων

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο ο Απόλλων
Διαμαντάκος

Ο Γιώργος Διαμαντάκος ξεκίνησε τη σεζόν στην Κηφισιά και θα την ολοκληρώσει στον Απόλλωνα Πάτρας που ανακοίνωσε την απόκτησή του, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η Κηφισιά έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Διαμαντάκο, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα (18/11) από τον Απόλλωνα Πάτρας και θα ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Μέξα στη "μάχη" για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος δεν είχε χρησιμοποιηθεί αρκετά φέτος από τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην ομάδα των βορείων προαστίων και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους , όπως ενημέρωσε έγκαιρα το Sport24.gr, που εν συνεχεία αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Απόλλωνα .

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Απόλλων

"Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Διαμαντάκο.Ο αθλητής έχει ύψος 2.14μ, είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται στη θέση του Center.Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο Διαμαντάκο στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα".

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη "μελανόλευκη" φανέλα ο 20χρονος σέντερ τόνισε: "Έρχομαι σε μια ομάδα με ιστορία, κόσμο και δυναμική. Μπορεί το ξεκίνημα του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα να μην ήταν καλό αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να βρει το ρυθμό της και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλλω και εγώ για αυτό και θα προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνω ότι μου ζητά ο προπονητής μου".

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ

Ο Γιώργος Διαμαντάκος γεννήθηκε στις 14/1/1995, είναι 2.14 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ τα έκανε στον Σπαρτιατικό, στα τμήματα υποδομής της ομάδας, αλλά και στην ανδρική ομάδα, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Α' τοπική κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2012, σε ηλικία 17 ετών, πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό στον οποίο δούλεψε για δύο χρόνια ενώ το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς. Ο νεαρός σέντερ ήταν βασικό μέλος στις μικρές Εθνικές Ομάδες.

Το 2011 αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ U-16, το 2013 στο Ευρωμπάσκετ U-18 , το 2014 στο Ευρωμπάσκετ U20 και το 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Επιπλέον, το 2013 επιλέχθηκε και συμμετείχε στο All Star Game Νέων Αθλητών της FIBA Europe.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ