ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στο Βέλγιο ο Ντίλαρντ

Στο Βέλγιο ο Ντίλαρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κέβιν Ντίλαρντ, που έκανε αισθητή την παρουσία του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, ήρθε σε συμφωνία με την Άντβερπ, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Με τη φανέλα της Άντβερπ θα ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κέβιν Ντίλαρντ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τους επόμενους δύο μήνες διεκδικώντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της χώρας.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ και απόφοιτος του Dayton ήταν ο MVP του Απόλλωνα Πατρών από τη στιγμή που "προσγειώθηκε" στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έχοντας κατά μέσο όρο 18.6 πόντους (με 52.6% στα δίποντα, 40.5% στα τρίποντα και 89.7% στις βολές), 4.6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους "μελανόλευκους", το περασμένο Σάββατο (9/4) στα Τρίκαλα ήταν ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με αυτόν να έμελλε να είναι η Άντβερπ. Η βελγική ομάδα τον... κάλεσε για τα τελευταία έξι παιχνίδια της regular season στο πρωτάθλημα της χώρας και τα playoffs που θα ακολουθήσουν για την διεκδίκηση και κατάκτησή του.

Ο Κέβιν Ντίλαρντείχε αντικαταστήσει στο ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών τονΝτάρεν Ντάνκανεπί ημερών του Κώστα Μέσα αφήνοντας πίσω του τη γαλλική Σολέ, με την οποία έχει δώσει 2 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 9 πόντους και 2,5 ασίστ. Σε δύο παιχνίδια όπου ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε επιχειρήσει τρίποντο.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ