ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στο τραπέζι ο Μπάβτσιτς στον Απόλλωνα

Στο τραπέζι ο Μπάβτσιτς στον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πατρών και δεν αποκλείεται να υπάρξει η πρώτη αλλαγή στο ρόστερ με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο τον Έντιν Μπάβτσιτς.

Το ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" του νέου τεχνικού του Κώστα Μέξα που έχει στα υπόψη του τον Έντιν Μπάβτσιτς.

Τον διεθνή Βόσνιο φόργουορντ με παρουσία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με δύο ομάδες. Τον Άρη και τον ΚΑΟΔ. Ο Μπάβτσιτς στην παρουσία του στην ομάδα της Δράμας και στις τρεις χρονιές είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Μέξα. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πάτρας και στις τρεις περιπτώσεις ήταν στην τεχνική της ηγεσία ως βοηθός είτε του Γιώργου Καλαφατάκη είτε του Νέναντ Μάρκοβιτς.

Πλέον ο Μέξας θα ήθελε να έχει πάλι υπό τις οδηγίες του τον γνώριμό του Μπάβτσιτς, που ξεκίνησε την χρονιά στην Πρίστινα, τη φορά αυτή στους "μελανόλευκους". Μία εξέλιξη που θα φέρει στην πόρτα της εξόδου τον συμπατριώτη του Βόσνιο φόργουορντ, Ντέγιαν Τσουπ που είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο.

Σε μία κίνηση που αν γίνει πράξη θα ισοδυναμεί και για την πρώτη αλλαγή για τους Αχαιούς. Την ίδια ώρα ο Μέξας περιμένει περισσότερα από τον Πέρι Πέτι. Ο Αμερικανός γκαρντ που ήρθε με περγαμηνές σκόρερ στον Απόλλωνα Πατρών καλείται να δικαιώσει τις προσδοκίες που τον ακολουθούν από το επόμενο κιόλας παιχνίδι. Αυτό του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας κόντρα στην Καβάλα.

Στα ευχάριστα για τον Μέξα το ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Κερκυραίος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος του μεταξύ άλλων και στην ανύψωση της ψυχολογίας των παικτών του μετά το 0-3 στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κάτι το εύλογο αφού το αρνητικό ξεκίνημα, με τις δύο εντός έδρας συνεχόμενες ήττες από Κόροιβο Αμαλιάδας και Κολοσσό Ρόδου είχε σαν αποτέλεσμα και την απομάκρυνση του Θανάση Παπαχατζή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κατ΄ επέκταση το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Καβάλα έχει χαρακτήρα τελικού.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ