ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Προμηθέας Πατρών, όπως λέμε... ΠΑΟΚ

Προμηθέας Πατρών, όπως λέμε... ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλων Πατρών επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Προμηθέα Πατρών (98-84), με τον Κώστα Μέξα να προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση εν όψει της εκτός έδρας δοκιμασίας με τον ΠΑΟΚ (12/3, 17:00).

Την ώρα που ο Κώστας Μέξας ψάχνει τρόπο να "καμουφλάρει" την απουσία του Κέβιν Ντίλαρντ , ο Απόλλων Πατρών επικράτησε την Τετάρτη (9/3) του Προμηθέα Πατρών σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην αχαϊκή πρωτεύουσα (98-84).

Οι "μελανόλευκοι" έχουν στο μυαλό τους την εκτός έδρας δοκιμασία από τον ΠΑΟΚ (12/3, 17:00), παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο εκ των κορυφαίων σκόρερ τους για φέτος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Με εκτός έδρας νίκη επί του "δικεφάλου" άλλωστε, η ομάδα του Κώστα Μέξα θα βρεθεί "αγκαλιά" με την είσοδο στα πλέι οφ, την ώρα που η ήττα ενδεχομένως να την αφήσει μακριά από την πρώτη οκτάδα.

Πέραν του Αμερικανού γκαρντ, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Απόλλωνα Πατρών, που θέλει να δημιουργήσει νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, αφού -πριν τη διακοπή- προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς .

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ