ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Πατρινός ο Σλαφτσάκης

Πατρινός ο Σλαφτσάκης
INTIME SPORTS

Η πρώτη μεταγραφή του Απόλλωνα είναι γεγονός, καθώς ο... χορός των ανακοινώσεων άνοιξε με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος θα φοράει την "μελανόλευκη" φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια

Η συνεργασία τους στον ΚΑΟΔ ήταν κάτι παραπάνω από θετική κι έτσι έπειτα από ένα χρόνο ο κόουτς Κώστας Μέξας κι ο Διαμαντής Σλαφτσάκης θα συνεργαστούν και πάλι. Ο 22χρονος φόργουορντ άφησε τον Κόροιβο που αγωνιζόταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και μετακομίζει για τα επόμενα δύο χρόνια στην Πάτρα για λογαριασμό του Απόλλωνα. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον πρώην παίκτη των Μαντουλίδη, ΚΑΟΔ και Κοροίβου κι έτσι ο Σλαφτσάκης γίνεται η πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας, ενώ έχουν προηγηθεί οι ανανεώσεις με τους Βεργίνη και Κουζέλογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αχαιών αναφέρει

" Ο Απόλλων Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα φόργουορντ Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ και είναι γεννημένος το 1994. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας (4,3π. και 2.5ρ.). Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 2χρόνια.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Διαμαντή Σλαφτσάκη στην «οικογένεια» του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

ΤO WHO IS WHO

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (1994, 2.02μ.) ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον Μαντουλίδη. Το 2012 άνοιξε γι' αυτόν η «πόρτα» της Basket League, αφού υπέγραψε στον ΚΑΟΔ όπου και παρέμεινε μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Κόροιβο Αμαλιάδας για ένα χρόνο ενώ πριν λίγες ημέρες συμφώνησε να αγωνιστεί στον Απόλλωνα CARNA για τα επόμενα δύο χρόνια".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ