ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Παρουσίασε Παπαχατζή ο Απόλλων

Παρουσίασε Παπαχατζή ο Απόλλων

Ο Θανάσης Παπαχατζής παρουσιάστηκε σήμερα (11/6) ως νέος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας κι εν συνεχεία εξήγησε πως είναι προνόμιο για οποιονδήποτε να κοουτσάρει τους "μελανόλευκους".

Ο Θανάσης Παπαχατζής ανέλαβε κι επίσημα χρέη χεντ κόουτς στον Απόλλωνα Πάτρας αντί του Νίκου Βετούλα, ο οποίος αποχώρησε από τους Αχαιούς έπειτα από πέντε χρόνια.

Το νέο προπονητή του Απόλλωνα παρουσίασε σήμερα (11/6) η διοίκηση του Συλλόγου στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο 46χρονος προπονητής χαρακτήρισε ιδανικές τις συνθήκες που βρήκε στην Πάτρα και ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του. Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: "Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την προτίμησή τους στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα μας να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω στην Πάτρα. Είναι μια πόλη που έχω γνωρίσει σε μεγάλο βαθμό και ξέρω πολύ καλά ότι είναι μια πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και για έναν άνθρωπο του μπάσκετ είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να εργαστεί κάποιος και να πετύχει πράγματα. Είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά πάνω απ’ όλα μεγάλη τιμή. Όταν ο Απόλλων, μια τόσο ιστορική ομάδα, σου αναθέτει την τεχνική της ηγεσία είναι κάτι σπουδαίο για εμένα. Είναι πρόκληση γιατί οι συνθήκες είναι άριστες. Έχουμε δικό μας γήπεδο, έχουμε κόσμο, εκπροσωπούμε μια μεγάλη πόλη που αγαπάει το μπάσκετ. Έχουμε ανθρώπους στη διοίκηση που ενδιαφέρονται για την ομάδα και την αγαπάνε. Όπως είπα έχουμε πολύ ποιοτικό σταφ".

Εν συνεχεία τοποθετήθηκε για:

το αν μπορεί να ταιριάξει την αξιοποίηση νέων αθλητών με τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα: "Θέλουμε να παράγουμε μπάσκετ, να δίνουμε ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν και να εξελιχτούν και να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει ο Απόλλων για να ενδιαφέρεται ο κόσμος και να τον στηρίζει".

το πλάνο που θα ακολουθήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα: "Με την βοήθεια των συνεργατών μου θα επιλέξουμε τα παιδιά από την εφηβική ομάδα και τους νεαρούς παίκτες που πιστεύουμε ότι έχουν τη δυνατότητα του χρόνου να προσφέρουν. Θα δουλέψουμε με αυτούς για έναν μήνα στην μεταβατική περίοδο. Στη συνέχεια και άμεσα θα προγραμματίσουμε την προετοιμασία μας και θα φτιάξουμε την ομάδα".

το αν θα έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία: "Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε όλους τους παίκτες με την έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό το θέλουν όλες οι ομάδες. Αν δούμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε για να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε, τότε θα θυσιάσουμε ένα χρονικό διάστημα για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται".

το αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο τεχνικό τιμ: "Το προπονητικό τιμ είναι πλήρες. Αισθάνομαι τυχερός που θα δουλέψω με τους ανθρώπους που συμπληρώνουν το σταφ. Εχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες, κάποιους τους γνωρίζω από το παρελθόν πολύ καιρό και είμαστε απόλυτα καλυμμένοι και σε είμαστε υψηλό επίπεδο".

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ Απόλλων, Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη: "Καλωσορίζω στην οικογένεια του Απόλλωνα τον νέο μας προπονητή, τον κ. Παπαχατζή. Από την πλευρά μου θέλω να του ευχηθώ υγεία, επιτυχίες και τύχη που χρειάζεται στον αθλητισμό και να πάνε όλα καλά σε όλα τα επίπεδα. Να έχουμε μια καλή χρονιά με επιτυχίες και επίτευξη όλων των στόχων που έχουν τεθεί από διοίκηση και προπονητή".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Α.Σ. Απόλλων Πατρών, Φίλιππος Καμίσης, ο οποίος τόνισε: "Θα ήθελα να καλωσορίσω τον νέο μας προπονητή και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιτροπή Τεχνικών Θεμάτων που ασχολήθηκε με το θέμα του προπονητή".

Το λόγο έλαβε ακολούθως ο Γενικός Αρχηγός του Απόλλωνα, Βασίλης Λιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιλογή του Θανάση Παπαχατζή για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. "Θέλω να δηλώσουμε και δημόσια ότι ο κ. Παπαχατζής ήταν από τις πρώτες μας επιλογές, έχοντας βάλει κάποια κριτήρια και παίρνοντας όντως σε μια δύσκολη εποχή για τον Απόλλωνα μετά από 6 χρόνια παρουσίας του κόουτς Νίκου Βετούλα. Πλέον καλείται ένας άνθρωπος να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο και αυτό νομίζω ότι είναι μεγάλο τόλμημα. Είναι ξεκάθαρο ότι η στήριξη του Συλλόγου στον κόουτς Παπαχατζή θα είναι απεριόριστη. Πρώτον γιατί είναι η φιλοσοφία μας, δεύτερον γιατί για να καταλήξουμε στην επιλογή του τα κριτήρια μας ήταν ξεκάθαρα. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και ευελπιστούμε ότι ταιριάζει με τη φιλοσοφία και τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Τον καλωσορίζω και θέλω να τους ευχηθώ επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι όταν κάποιος δουλεύει η δουλειά βγαίνει. Να έχει υγεία. Θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο αγωνιστικό κομμάτι στην ομάδα και η διοίκηση θα είναι δίπλα του όπως πρέπει για ότι χρειαστεί. Ελπίζουμε για το καλύτερο, τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων, όσο και σε επίπεδο δουλειάς".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ