ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Παράταση στα διαρκείας

Παράταση στα διαρκείας

Ο κόσμος της Πάτρας είναι πάντα ένας από τους πιο βασικούς παίκτες στην πορεία του Απόλλωνα στην Α1 και αυτή η σχέση θέλουν οι "μελανόλευκοι" να διατηρηθεί

Μέχρι τις 22 Αυγούστου θα μπορούν οι φίλαθλοι να κατοχυρώσουν τη θέση που κατείχαν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε να δώσει παράταση στους κατόχους καρτών προκειμένου να ανανεώσουν τη θέση τους και να συνεχίσουν να δηλώνουν το παρών στους εντός έδρας αγώνες του αχαϊκού συλλόγου. Εκτός αυτού στο χθεσινό (29/7) Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να γίνει αναδιάρθρωση με τον Φίλιππο Καμίση να αφήνει τη θέση του στον Σωτήρη Χαλκιόπουλο και τον Βασίλη Βλασταρά να παίρνει τα ηνία από τον Πανάγγελο Κάνιστρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

" Με απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα Πάτρας παρέχεται στους φιλάθλους η δυνατότητα μέχρι 22 Αυγούστου 2015 να κατοχυρώσουν τις θέσεις που κατείχαν την περσινή αγωνιστική περίοδο, εφόσον καταβάλουν το 50% της αξίας του εισιτηρίου διαρκείας.

Επιπλέον, για να κατοχυρώσουν οι προαναφερόμενοι φίλαθλοι και τις εκπτώσεις που προσφέρει ο Απόλλων απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν εξοφλήσει το υπόλοιπο ποσό της αξίας του εισιτηρίου διαρκείας μέχρι την 19η Σεπτεμβρίου 2015.

Επίσης, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων (Α.Σ. Απόλλων Πάτρας, Απόλλων Carna και Απολλωνιάδα Πάτρας) αποφάσισαν την αγορά 100 εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ