ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Θέλει Σάντλερ στην Πάτρα ο Μέξας

Θέλει Σάντλερ στην Πάτρα ο Μέξας
INTIME SPORTS

Η τρίτη σερί ήττα φέρνει αλλαγές στον Απόλλωνα Πατρών αφού παρελθόν αποτελεί ήδη ο Ντέγιαν Τσουπ. Το... παράδειγμά του αναμένεται να ακολουθήσει κι ο Πέτι Πέρι. Ο Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ είναι ο "εκλεκτός".

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρις ότου ο Κώστας Μέξας πάρει τις αποφάσεις του για αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε την απαραίτητη αξιολόγηση τον τελευταίο μήνα, διάστημα στο οποίο πήρε μία νίκη και γεύτηκε τρις την πίκρα της ήττας. Με τα περιθώρια να είναι κάτι παραπάνω από στενά όμως, ήρθε η ώρα για αλλαγές στους "μελανόλευκους", με έναν παίκτη να αποτελεί ήδη παρελθόν κι έναν ακόμη να βρίσκεται προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Ντέγιαν Τσουπ, λοιπόν, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα των Πατρινών στην ήττα από τον Αρκαδικό, δίχως να σκοράρει στα 8'23'' που χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του. Η εν γένει παρουσία του στην αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν άλλωστε τέτοια που δικαιολογεί πλήρως την απόφαση του Κώστα Μέξα, αφού σημείωσε μόλις 11 πόντους (με 4/9 δίποντα και 3/3 βολές) στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Κοντά στο "αντίο" βρίσκεται κι ο Πέτι Πέρι, ο οποίος επίσης δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοσή του. Στις δύο πρώτες αναμετρήσεις επί των ημερών του Κώστα Μέξα ήταν μεν πολύ καλός (με 14 πόντους κόντρα στην Καβάλα και 12 πόντους απέναντι στον Παναθηναϊκό), αλλά έκτοτε επέστρεψε στη... μετριότητα.

Κάπως έτσι δεν αποκλείεται να γίνει το δεύτερο μέλος του ρόστερ που θα πει "αντίο" στον Απόλλωνα Πατρών, με τους ανθρώπους των "μελανόλευκων" να αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση. Στόχος και φιλοδοξία όλων είναι άλλωστε να γίνει άμεσα η όποια μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου οι νεαποκτηθέντες να βρίσκονται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά, για την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (28/11, 17:00).

"Κλείνει" ο Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ

Εν αντιθέσει με τους δύο προαναφερθέντες, ο Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ βρίσκεται στην πόρτα της... εισόδου. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο "εκλεκτός" του Κώστα Μέξα, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο 24χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε Ομέγκνα (2014-'15) και Τσιμπόνα (2015-'16) στην Ευρώπη. Από την κροατική ομάδα αποχώρησε πολύ γρήγορα όμως, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον δρόμο του Απόλλωνα Πατρών.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ