ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ο ΕΣΑΚΕ θα τιμήσει τον Αργυρόπουλο για την προσφορά του στο μπάσκετ

Ο ΕΣΑΚΕ θα τιμήσει τον Αργυρόπουλο για την προσφορά του στο μπάσκετ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αργυρόπουλος στο τέλος της σεζόν θα τερματίσει την καριέρα του στην Πάτρα και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Χαλβατζάκης θα τον τιμήσει για την προσφορά του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ύστερα από 20 χρόνια καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο τέλος της σεζόν, ο Νίκος Αργυρόπουλος, θα τερματίσει την μεγάλη καριέρα του σε ηλικία 36 ετών. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως θα τιμήσει τον αθλητή για την προσφορά του στο σπορ στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τον Αργυρόπουλο:

"Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης θα απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, στον Νίκο Αργυρόπουλο, αρχηγό του Απόλλωνα Πάτρας Carna, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση με το τέλος της φετινής σεζόν, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας (4/4, 18:00) μεταξύ των «Φρουρών της Αχαΐας» και του Ολυμπιακού για την 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος αποχωρεί από την δράση μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας και παρουσίας σε Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακό, Άρη και Πανελλήνιο. Ο 36χρονος γκαρντ έχει 334 συμμετοχές στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και είναι πρώτος σε συμμετοχές στην Α1 ανάμεσα στους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Απόλλωνα από το 1992 με 209. Έχει πετύχει συνολικά 1.947 πόντους στην Α1 και είναι δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ με 1250.

Τον Αργυρόπουλο θα βραβεύσουν, επίσης, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας Carna κ. Φίλιππος Καμίσης, ο πρόεδρος του ΑΣ Απόλλων Πάτρας, κ. Σωτήριος Χαλκιόπουλος και ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ