ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Απόλλωνας χαρίζει δέκα εισιτήρια διαρκείας

Ο Απόλλωνας χαρίζει δέκα εισιτήρια διαρκείας

Ο Απόλλων Πατρών ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Asics, ενώ ενημέρωσε και για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Δείτε με ποιον τρόπο θα κερδίσουν δωρεάν κάρτα 10 τυχεροί

Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν και θέλει να επιβραβεύσει όσους βρίσκονται πιστά στο πλευρό του. Οι Αχαιοί ενημέρωσαν πως 10 τυχεροί που θα ανανεώσουν την παρουσία τους στη Περιβόλα μέχρι τις 22 Αυγούστου θα κερδίσουν δωρεάν το εισιτήριο τους. Εκτός των διαρκείας οι "μελανόλευκοι" ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Asics, η οποία θα είναι ο "επίσημος χορηγός αθλητικού ιματισμού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα διαρκείας αναφέρει

" Την ευκαιρία να κερδίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας του Απόλλωνα CARNA για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχουν δέκα φίλαθλοι της ομάδας που θα ανανεώσουν την παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας μέχρι και τις 22 Αυγούστου. Ήδη η διοίκηση του συλλόγου έχει ανακοινώσει τις ειδικές τιμές (εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες) που ισχύουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως θέλοντας να επιβραβεύσει τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας αποφάσισε μέσω της διαδικασίας της κλήρωσης να χαρίσει σε δέκα φιλάθλους το εισιτήριο διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα σπεύσουν να προμηθευτούν την κάρτα τους μέχρι τις 22 Αυγούστου εκτός απο τις προνομιακές τιμές θα μπουν αυτόματα και στην κλήρωση για τα δέκα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας της κατηγορίας “Standard- Βασική”.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Απόλλωνα CARNA η ημερομηνία της κλήρωσης η οποία θα γίνει στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας που θα δοθεί στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Υπενθυμίζεται ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσουν τέσσερις (4) διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, οι δύο από τις οποίες θα διατίθενται οικονομικότερα από την περσινή χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας αξίας 80€ (αντί για 100€) και των 130€ (αντί για 150€). Επίσης, έχουν προβλεφθεί εισιτήρια διαρκείας για ανέργους, μαθητές και φοιτητές σε μειωμένες τιμές.

Μια από τις καινοτομίες που θα εφαρμόσει η διοίκηση τη νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι η παροχή έκπτωσης σε ποσοστό 50% για τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών του Συλλόγου, αλλά και η διάθεση «Αθλητικής Κάρτας» για τις Ακαδημίες, προκειμένου οι μικροί αθλητές να παρακολουθούν τα παιχνίδια του Απόλλωνα και να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ , από την επίσημη μπουτίκ στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου αλλά και μέσω του επίσημου site της ομάδας .

Ειδικότερα θα ισχύουν ανά κατηγορία οι παρακάτω τιμές και προνόμια για τους κατόχους:

Α. Βασικές κατηγορίες

VIP- ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ 500 €

Προνόμια

Oι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

– Αποκλειστική πρόσβαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Απόλλωνα στο ημἰχρονο του κάθε εντός έδρας αγώνα με προσφορά αναψυκτικών καφέ και ορεκτικών.

– Parking στο χώρο του γηπέδου.

– Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις-γεύματα της ομάδας.( έναρξη περιόδου-λήξη περιόδου)

– Έκπτωση 20% στην μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

Executive A-Αριθμημένες 200 €

Executive B-Αριθμημένες 130 €

Προνόμια

Όλοι οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

– Για τις Αριθμημένες Α θέση στην κερκίδα Α του γηπέδου ( πάνω απο τα επίσημα) και για τις αριθμημένες Β πίσω απο τους πάγκους των αθλητών των ομάδων.

– Εκπτωτικές δράσεις σε συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας που θα ανακοινώνονται κατα την διάρκεια της σεζόν στον τοπικό τύπο και με sms στους κατοχους των διαρκείας της κατηγορίας αυτής.

– Έκπτωση 15% & 10% στην μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

– Δυνατότητα απόκτησης μιας φανέλλας της σεζόν 2014-15 με τις υπογραφές των παικτών του Απόλλωνα , κατόπιν κλήρωσης.

Standard- Βασική 80 €

Κερκίδες Γ΄, Δ΄, Ε΄

Προνόμια

Οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

– Δυνατότητα συμμετοχής σε μια αποστολή εκτός έδρας κατόπιν κλήρωσης δίπλα στους αγαπημένους αθλητές του Απόλλωνα.

– Έκπτωση 10% στην μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

Γονείς Αθλητών ακαδημιών Απόλλωνα (με την έγγραφή έκπτωση 50% σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)

Κερκίδες Β΄, Γ΄, Δ΄

Προνόμια

Όλοι οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

– Δυνατότητα παρουσίας με την συνοδεία του κηδεμόνα στα αποδυτήρια της ομάδας του Απόλλωνα και δυνατότητα συλλογής αυτογράφων και φωτογραφιών των αγαπημένων σας παικτών , κατόπιν συννενόησης με τους αντίστοιχους προπονητές των ακαδημιών.

– Έκπτωση 15% στις μπουτίκ του Απόλλωνα στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Β . Κοινωνικές κατηγορίες

-Άνεργοι Κερκίδα Γ΄ με υπόδειξη κάρτας ανεργίας , περιορισμένος αριθμός έκπτωση 50% με τελική τιμή 50 €

-Μαθητικά και φοιτητικά εισιτήρια κερκίδα Γ’και Δ΄, περιορισμένος αριθμός ονομαστικά με επίδειξη μαθητικής/φοιτητικής ταυτότητας , 50 €

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– μέσω πιστωτικής κάρτας

-μετρητοίς

-50% προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 19 Σεπτεμβρίου.

Για όσους ανανεώσουν τις θέσεις που κατείχαν την σεζόν 2014-15 μέχρι τις 22/8 να κατοχυρώνουν την περσινή τους θέση και επιπλέον θα δικαιούνται την παρακάτω έκπτωση .

Για τα διακεκριμένα έκπτωση 10% (από 500 ευρώ 450)

Για τα executive A΄ και Β΄ από 200 έκπτωση 20% ( από 200 ευρώ σε 160 και από 130 ευρώ σε 105)

Τέλος, η ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει ότι από την νέα αγωνιστική περίοδο όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου θα εφοδιαστούν με μια μοναδική «Αθλητική Κάρτα» και με αυτήν θα δικαιούται είσοδο σε όλους του εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινώνονται διάφορες προσφορές προς τους κατόχους καρτών διαρκείας από την δίοικηση σε συνεργασία με τους Επίσημους Χορηγούς της ΚΑΕ Απόλλων Carna".

Αναφορικά με τη συνεργασία με την Asics ο Απόλλων Πάτρας ενημέρωσε πως:

" Η ΚΑΕ Απόλλων CARNA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ASICS, η οποία και θα αποτελέσει τον «επίσημο χορηγό αθλητικού ιματισμού» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ASICS θα παρέχει στους αθλητές της πρώτης ομάδας αλλά και στις ακαδημίες του συλλόγου προϊόντα αθλητικού ιματισμού κορυφαίας ποιότητας ενώ και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα CARNA θα μπορούν να προμηθεύονται από τη μπουτίκ της ομάδας μια ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων. Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας για τη σεζόν 2015 – 2016 θα γίνουν στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας".

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την εταιρεία ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα και Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Απόλλων CARNA, κ. Σωτήρης Χαλκιόπουλος δήλωσε: " Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την έναρξη της συνεργασίας μας με την ASICS, η οποία θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες της ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία αυτή που ξεκινά από την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι γεμάτη όμορφες μπασκετικές στιγμές τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους του Απόλλωνα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ