ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Απόλλων ανακοίνωσε τους Στόκτον και Ρέινς

Ο Απόλλων ανακοίνωσε τους Στόκτον και Ρέινς

Η ομάδα του Απόλλωνα ανακοίνωσε την ενίσχυση του ρόστερ της με την απόκτηση των Μάικλ Στόκτον, γιο του θρυλικού Τζον Στόκτον, αλλά και του Καντάριαν Ρέινς.

Η ομάδα του Απόλλωνα, θέλοντας να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση (έχει ρεκόρ 4-10 και βρίσκεται στην ισοβαθμία με Προμηθέα και Κόροιβο), προχώρησε σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση, αποκτώντας τους Μάικλ Στόκτον (γιο του θρυλικού γκαρντ του ΝΒΑ, Τζον Στόκτον) και Καντάριαν Ρέινς.

Αμφότεροι βρίσκονται ήδη στην αχαϊκή πρωτεύουσα και θα προπονηθούν για πρώτη φορά στο κλειστό της Περιβόλας, με τη μελανόλευκη φανέλα, το απόγευμα της Δευτέρας (23/01). «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα του Απόλλωνα. Από την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας ήμουν πολύ θετικός στο να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου, για αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε. Έχω ήδη ενημερωθεί για τη φετινή πορεία της ομάδας και ξέρω ότι θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ από την πλευρά μου κι ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί», παραδέχθηκε ο Μάικλ Στόκτον.

Ο Καντάριαν Ρέινς, από την πλευρά του, ανέφερε : «Τελικά, ένας Απόλλωνας με κυνηγάει φέτος. Αφήνω πίσω μου το πρωτάθλημα της Κύπρου και τον Απόλλωνα Λεμεσού για να αγωνιστώ πλέον στον Απόλλωνα Πάτρας. Ακόμα μία αγωνιστική πρόκληση για εμένα, στην οποία θα πρέπει να αντεπεξέλθω και ελπίζω με τη βοήθεια όλων μας να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κληθούμε μέσα στο γήπεδο να αποδείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο στόχο της παραμονής. Ο Απόλλων Πάτρας είναι ένα ιστορικό σωματείο με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το δύσκολο ταξίδι που μας περιμένει θα τους έχουμε στο πλευρό μας».

Η ανακοίνωση: "Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Μάικλ Στόκτον Καντάριαν Ρέινς. Η συμφωνία με τους δύο αθλητές είναι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/03) της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στην Πάτρα. Οι παίκτες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και θα ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα από τη Δευτέρα το απόγευμα (23/01). Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους Μάικλ Στόκτον και Καντάριαν Ρέινς στην οικογένεια του Απόλλωνα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ