ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ο αγιασμός και οι ευχές για τον Απόλλωνα

Ο αγιασμός και οι ευχές για τον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τον Απόλλωνα Πάτρας. Καμίσης: "Ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις, έχουμε εμπιστοσύνη στους προπονητές". Παπαχατζής: "Στόχος μας να έχουμε περισσότερες νίκες".

Με τους καλύτερους οιωνούς και με δεκάδες ευχές για μια καλή και δημιουργική αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε και επίσημα η χρονιά για τον Απόλλωνα CARNA.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στο γήπεδο του συλλόγου στην Περιβόλα, τελέστηκε ο αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Σωτηρόπουλο και τον πατέρα Ιωάννη. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η διοίκηση του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και όλοι οι αθλητές εκτός από τον Πέρι Πέτι ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί την Πέμπτη στην ομάδα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΙΣΗΣ (πρόεδρος ΚΑΕ Απόλλων CARNA): "Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα CARNA και σας ευχόμαστε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί και φέτος στη μεγάλη κατηγορία με στόχο να μπορέσει να κρατήσει τη σημαία του πατραϊκού μπάσκετ ψηλά θέτοντας υψηλότερους στόχους σε σχέση με πέρυσι.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και θεωρούμε ότι όλες οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν είναι ποιοτικές και αναβάθμισαν το ρόστερ μας. Περιμένουμε από εσάς να είστε ανταγωνιστικοί και σε κάθε παιχνίδι με ομαδικό και αγωνιστικό πνεύμα να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό ώστε η ομάδα να φτάνει στο στόχο της κάθε εβδομάδα. Από τη δική μας πλευρά, εμείς ως μέλη της διοίκησης θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου η χρονιά να κυλήσει ομαλά για όλους και χωρίς προβλήματα".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Απόλλων CARNA): "Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πολλές νίκες. Εμείς παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μην ασχολείστε με τίποτε άλλο πέρα από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις. Μέσα από την προσπάθειά σας πρέπει να δικαιώσετε τους φιλάθλους μας που είναι στο πλευρό του Απόλλωνα και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να επιστρέψει στα πλέι οφ και προς αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε και μεταγραφικά μέσα στο καλοκαίρι. Μας περιμένει μια γεμάτη χρονιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουμε όλοι στο φινάλε το ταμείο μας να κλείσει θετικά".

Ο αγιασμός και οι ευχές για τον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΝΟΣ (Γενικός αρχηγός Απόλλων CARNA): "Θέλω να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας υγεία για τη νέα σεζόν που ξεκινά. Ο Απόλλων CARNA είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία στο χώρο του μπάσκετ. Πρέπει όλοι μας να τη σεβαστούμε λοιπόν και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος να παρουσιαζόμαστε δυνατοί μέσα στο γήπεδο και να χαίρεται ο κόσμος που θα έρχεται για να μας βλέπει. Η διοίκηση θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και του τεχνικού τιμ ώστε απερίσπαστοι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο παρκέ".

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ (προπονητής Απόλλων CARNA): "Η σεζόν ξεκινά και θέλω και από τη δική μου πλευρά, να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μία καλή και επιτυχημένη χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα για τους αθλητές, τους προπονητές, το προσωπικό γενικά της ομάδας μας και φυσικά τους φιλάθλους μας. Η οικογένεια του Απόλλωνα πιο δυνατή από ποτέ θα δουλέψει βήμα- βήμα, χτίζοντας μια δυναμική και επιτυχημένη πορεία.

Θέλω επίσης, να καλωσορίσω τους νέους παίκτες που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ της ομάδας. Όλοι οι παίκτες ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές τους ικανότητες, αλλά και για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, γι’ αυτό άλλωστε και επελέγησαν να είναι κοντά μας. Στόχος μας φυσικά, να έχουμε περισσότερες νίκες και η απόδοσή μας να είναι η μέγιστη δυνατή. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν και φυσικά, τον φίλαθλο κόσμο που τον θέλουμε κι εφέτος στο πλευρό μας".

ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ( Αρχηγός Απόλλων CARNA) : "Αυτό που θέλουμε όλοι μας είναι να είναι μια γεμάτη χρονιά. Να κάνουμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο και παράλληλα να μπορέσουμε να κλείσουμε καλύτερα από πέρυσι την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Από τις 17 Αυγούστου έχουμε ξεκινήσει με τον προπονητή μας να δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο τζάμπολ".

* Στην επίσημη έναρξη της χρονιάς του Απόλλωνα CARNA παραβρέθηκαν και οι εκπρόσωποι των μεγάλων χορηγών που στηρίζουν την προσπάθεια της πατρινής ομάδας, καθώς επίσης και πατρινοί φίλαθλοι που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την προπόνηση των «μελανόλευκων».

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ