ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Μπάχαλο με την επιστροφή του Ντίλαρντ

Μπάχαλο με την επιστροφή του Ντίλαρντ
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ο Κέβιν Ντίλαρντ μπορεί να ενισχύσει τον Απόλλωνα Πατρών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12/3, 17:00). Η παρέμβαση της FIBA όμως σχετικά με το ακριβές διάστημα της τιμωρίας του, μπέρδεψε την κατάσταση.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12/3, 17:00) επρόκειτο να είναι αυτό στο οποίο θα κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών ο Κέβιν Ντίλαρντ. Η τιμωρία που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για χρήση απαγορευμένων ουσιών εξέπνευσε στις 3/3/2016 , όπερ και σημαίνει πως έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κάτι όμως που δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αποδεσμεύτηκε την περασμένη Τετάρτη (2/3) ο Κέβιν Άντερσον, ο οποίος είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο συνεργασίας. Κι αυτό γιατί στην αχαϊκή πρωτεύουσα υπολόγιζαν στην επιστροφή του Ντίλαρντ στο παιχνίδι του Σαββάτου και πρώτος ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Μέξας. Η παρέμβαση ωστόσο της FIBA το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) έδωσε παράταση στο θέμα της επιστροφής του, αλλάζοντας πλήρως τα δεδομένα.

Κι αυτό γιατί η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε τη διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών (μέσω του ΕΣΑΚΕ) πως ο δίμηνος αποκλεισμός ξεκινά από τη στιγμή που αγωνίστηκε για τελευταία φορά ο Αμερικανός στις 23/1/2016 κι όχι την ημέρα που έδωσε το δείγμα για έλεγχο αντι-ντόπινγκ στις 3/1/2016. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος γκαρντ θα πρέπει να απουσιάσει από δύο ακόμη παιχνίδια της ομάδας της Πάτρας. Μετά από αυτόν του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και τον επόμενο με τον Άρη στο κλειστό της Περιβόλας για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (19/3, 17:00).

Στον Απόλλωνα Πατρών υποστηρίζουν πως αν ήξεραν εξ αρχής για την αλλαγή στην ημερομηνία επιστροφής του Ντίλαρντ, δεν θα άφηναν σε καμία περίπτωση ελεύθερο τον Άντερσον. Όπως και συνέβη την περασμένη Τετάρτη (1/3) που αποχώρησε από την αχαϊκή πρωτεύουσα, με προορισμό την Κύπρο και το Παραλίμνι.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ