ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Μπαρτ και Ρέινς πάνε "πακέτο" στον Λίβανο

BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία τους στον Απόλλωνα Πατρών ολοκληρώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ και ο Καντάριαν Ρέινς θα χωριστούν. Αμφότεροι υπέγραψαν στην Σαζές, την οποία θα ενισχύσουν στα playoffs του λιβανέζικου πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων Πατρών Carna υποβιβάστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, μετά τον "άσο" του Κοροίβου επί του Προμηθέα Πατρών, αλλά ο κόσμος δεν τελειώνει εδώ για τους παίκτες του. Ήδη, δύο εξ αυτών βρήκαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, έχοντας συμφωνήσει με την Σαζές.

Ο λόγος για τους Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ και Καντάριαν Ρέινς, οι οποίοι θα βρεθούν ξανά στα ίδια αποδυτήρια, αυτή τη φορά στον Λίβανο. Οι δύο παίκτες αποδέχθηκαν την πρόταση της λιβανέζικης ομάδας, την οποία θα ενισχύσουν στα playoffs του εγχώριου πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν έναν πρώην παίκτη της Κύμης, τον Ντάνιελ Όρτον , ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο ρόστερ της Σαμπβίλ.

Για την ιστορία, ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ είχε 19.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στους "μελανόλευκους", ενώ ο Καντάριαν Ρέινς ολοκλήρωσε την θητεία του στην ελληνική ομάδα με 6.6 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ