ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Μέξας: "Τα λάθη είναι περισσότερα από τα θετικά"

Μέξας: "Τα λάθη είναι περισσότερα από τα θετικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Μέξας μίλησε στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πατρών για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα τρία πρώτα φιλικά της ομάδας του, εξηγώντας ότι οι "μελανόλευκοι" έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Το πρώτο ταμείο του Απόλλωνα Πατρών στα φιλικά παιχνίδια είναι ενθαρρυντικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Κώστας Μέξας είναι ευχαριστημένος. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών έχει βάλει ψηλά τον πήχη φέτος, φιλοδοξεί να "χτίσει" μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα και να επαναφέρει τους "μελανόλευκους" στα playoffs της Basket League.

" Μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε μια μικρή βελτίωση σε κάποια αγωνιστικά στοιχεία, όμως θεωρώ ότι μπροστά μας έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Τα λάθη είναι περισσότερα από τα θετικά στοιχεία μέσα στο γήπεδο και καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις για να τα διορθώσουμε", δήλωσε αρχικά μιλώντας στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πατρών, πριν εξηγήσει ότι " σίγουρα είναι σημαντική η διάθεση και η προσπάθεια που έδειξαν τα παιδιά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που είχαμε και πιστεύω ότι αυτό είναι και το πιο αισιόδοξο κομμάτι από τα τρία φιλικά που δώσαμε με Ολυμπιακό, Άρη και Γκαζιαντέπ".

Πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, τόνισε πως " τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε λεπτό προς λεπτό και τα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε όλα εκεί τα κομμάτια τα οποία είναι καθοριστικά για τη συνέχεια και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας και θα δούμε και στην πράξη πολύ σύντομα τι κάνουμε καλά και τι όχι για να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ