ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Μέξας: "Καλύτερη πορεία από ότι περιμέναμε"

Μέξας: "Καλύτερη πορεία από ότι περιμέναμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κόουτς της Πάτρας, Κώστας Μέξας, μίλησε για την πετυχημένη πορεία της ομάδας του, η οποία κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του.

Ο Απόλλωνας Πάτρας Carna είναι η παλαιότερη ομάδα της περιφέρειας στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ και σύλλογος με ιδιαίτερη δυναμική και παράδοση. Την φετινή σεζόν δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο από τις τελευταίες αγωνιστικές χρονιές υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα, που μιλάει στο ΕΣΑΚΕ TV για την πορεία και τους στόχους των "Φρουρών της Αχαΐας".

Ο 39χρονος κόουτς παραδέχεται ότι: «Βρισκόμασταν σε πολύ δύσκολη θέση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αρκαδικό για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά αντιδράσαμε συνολικά καλά ως ομάδα. «Μας βοήθησαν σημαντικά οι δύο αλλαγές Αμερικάνων παικτών τις οποίες κάναμε, όπως και η δουλειά των υπόλοιπων παιδιών και η πορεία μας στην συνέχεια είναι πολύ καλύτερη από ότι ίσως και εμείς να περιμέναμε", επισημαίνει ο Μέξας.

"Οι Ντέβον Ντίλαρντ, Κέβιν Σάντλερ έβγαλαν ηγετικά στοιχεία", σχολίασε ο 39χρονος προπονητής για τους δύο Αμερικανούς των «Φρουρών της Αχαΐας». "Η Πάτρα είναι μια πόλη με γνώση του αθλήματος", παρατηρεί ο Μέξας για την εμπειρία του στον Απόλλωνα Carna και τονίζει: "Το δεδομένο αυτό βάζει πίεση σε όλο τον οργανισμό του Απόλλωνα, αλλά εμένα μου αρέσει η πίεση και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει αυτή η εμπειρία να γίνω καλύτερος προπονητής".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ