ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Φρένο Ραμποτνίσκι σε Τραϊκόφσκι

Φρένο Ραμποτνίσκι σε Τραϊκόφσκι
INTIME SPORTS

Τελικά ο Μπόγιαν Τραϊκόιφσκι δεν θα πάρει τον δρόμο για την Πάτρα για λογαριασμό του Απόλλωνα. Ερωτηματικό η παρουσία του Τόνι Γουντς το Σάββατο.

Με δύο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Πατρών για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό της πόλης.

Αυτά του Τόνι Γουντς και του κοινοτικού ψηλού που αναζητείται. Ο μεν Αμερικανός σέντερ κουβαλάει τον τραυματισμό του από το Σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο Ρέθυμνο ενώ δεν προχώρησε τελικά το φλερτ με τον Μπόγιαν Τραϊκόφσκι.

Ο 29χρονος διεθνής Σκοπιανός σέντερ διέθετε όλα εκείνα τα στοιχεία που έψαχνε ο τεχνικός των “μελανόλευκων” τις τελευταίες μέρες και για αυτό άναψε το πράσινο φως για να αποκτηθεί. Ωστόσο το συμβόλαιό του με την Ραμποτνίσκι από την ΠΓΔΜ αποτέλεσε το εμπόδιο στο να γίνει κάτοικος Πάτρας.

Η νυν ομάδα του δεν συνέναισε να το λύσει και απομένει να φανεί αν θα αλλάξει κάτι άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση ο Παπαχατζής θα χρειαστεί να κινηθεί για άλλον κοινοτικό παίκτη ρακέτας. Πάντως και με δεδομένο ότι μέχρι το τζάμπολ του Σαββάτου απομένουνε λιγότερο από τρεις ημέρες το πιο πιθανό είναι οι “Φρουροί της Αχαϊας” να αγωνιστούν χωρίς κάποιο νέο πρόσωπο.

Μάλιστα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας στο “Μελίνα Μερκούρη” την στιγμή αυτή υπάρχει το ερωτηματικό αν και κατά πόσο θα αγωνιστεί ο Γουντς. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αύριο για το αν θα βρίσκεται στην διάθεση του Παπαχατζή για το παιχνίδι του Σαββάτου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό της Πάτρας.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ