ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Έρχεται ο Ντίλαρντ στην Πάτρα

Έρχεται ο Ντίλαρντ στην Πάτρα
Ντίλαρντ

Διήμερο αφίξεων αναμένεται να είναι το επόμενο στην Πάτρα με τον Κώστα Μέξα να περιμένει στις προπονήσεις του Απόλλωνα να έχει κατά σειρά αύριο τον Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ και μεθαύριο τον Κέβιν Ντίλαρντ με φόντο το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Ο Κώστας Μέξας αναμένει να έχει το επόμενο διήμερο στη διάθεσή του τους Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ και Κέβιν Ντίλαρντ στις προπονήσεις της προετοιμασίας του Απόλλωνα Πατρών με φόντο το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Ο Γκόλντεν - Σάντλερ αναμένεται αύριο για να αντικαταστήσει στο ρόστερ των "μελανόλευκων" τον Πέρι Πέτι και να αποτελέσει τον βασικό τους σούτινγκ γκαρντ και ο Ντίλαρντ μεθαύριο για να διαδεχθεί τον Ντάρεν Ντάνκαν και να αποτελέσει τον βασικό τους πλέι μέικερ.

Ο Μέξας γνώριζε στη διάρκεια της ημέρας ότι ο Γκόλντεν - Σάντλερ θα ερχόταν την Τετάρτη (25/11) στην πρωτεύουσα της Αχαϊας. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντίλαρντ με τα ευχάριστα νέα να ήρθαν το απόγευμα από την Γαλλία. Και πιο συγκεκριμένα ότι η Σολέ συναίνεσε να του λύσει το συμβόλαιό του, που έηγε στο τέλος του Δεκέμβρη, και να ανοίξει τον δρόμο της έλευσής του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κάτι που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη (26/11).

Η σημερινή εξέλιξη εκτός του ότι ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό του Απόλλωνα Πατρών τον βάζει σε μία νέα λογική. Σε έναν νέο αγώνα δρόμου για ταχύρυθμα μαθήματα προς τους δύο νέους παίκτες του για να τους βάλει στη μπασκετική λογική τους. Κάτι που επιθυμεί να το πετύχει δεδομένου ότι ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι αν και εκτός έδρας όπως είναι αυτό στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά με το διπλό να αποτελεί το καλύτερο φάρμακο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αρκαδικό.

Ο Μέξας όπως και όλοι στην ομάδα της Πάτρας γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο οι νίκες, μέχρι στιγμής έχει έρθει μόλις μία και αυτή εκτός έδρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ επί της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας, θα φέρουν ηρεμία και αποχώρηση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Και πολύ περισσότερο από τις δύο κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκεται ο Απόλλωνας μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής.

Κι αν οι Γκόλντεν - Σάντλερ και Ντίλαρντ αναμένονται το επόμενο διήμερο ο Μέξας προβληματίζεται για την ενίσχυση της ρακέτας του. Ο Ντέγιαν Τσουπ μετά το πέρας του μηνιαίου συμβολαίου του και της εβδομαδιαίας ανανεώσής του που ακολούθησε αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών. Πλέον απομένει να φανεί αν ο τεχνικός της ομάδας θα καλύψει το κενό του με κάποιον άλλον κοινοτικό εκτός και αν ενεργοποιήσει το εναλλακτικό του πλάνο. Την αντικατάσταση του Αμερικανού σέντερ Τόνι Γουντς.

Ωστόσο στην Πάτρα συνεχίζουν να επιμένουν για το αν ο Γιώργος Διαμαντάκος θα τεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του Μέξα όπως είχε συμβεί για ένα διήμερο της προηγούμενης εβδομάδας. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει τελικά ο 20χρονος σέντερ να πάει σε ομάδα του εξωτερικού και να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Αχαϊας. Μέχρι τότε τηρείται στάση αναμονής της καταρχήν άφιξης των Γκόλντεν - Σάντλερ και Ντίλαρντ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ