ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Επίσημο: Ο Σκουρτόπουλος στον Απόλλωνα Πατρών

Επίσημο: Ο Σκουρτόπουλος στον Απόλλωνα Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλων Πατρών Carna ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά για να επαναφέρει τους "μελανόλευκους" στις νίκες και την εξασφάλιση της παραμονής στην Stoiximan.gr Basket League.

Την πρόσληψη του Θανάση Σκουρτόπουλου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Απόλλων Πατρών Carna, με τον έμπειρο τεχνικό να παίρνει την σκυτάλη από τον Κώστα Μέξα. Ο πρώην προπονητής του Ρεθύμνου πιάνει άμεσα δουλειά για να επαναφέρει τους "μελανόλευκους" στον δρόμο των επιτυχιών κι ως εκ τούτου μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο των Πατρινών θα γίνει στην αυλαία του β' γύρου της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στην ΑΕΚ, πριν ακολουθήσει το ντέρμπι με τα Τρίκαλα, στο οποίο "ποντάρει" ο Απόλλων Πατρών Carna.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θανάση Σκουρτόπουλο, τον οποίο και καλωσορίζει στην ομάδα μας. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και αναμένεται να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα".

Ποιος είναι

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1965 στην Αθήνα κι έπαιξε για πολλά χρόνια μπάσκετ στην ομάδα της ΑΕΚ. Διετέλεσε μέλος των μικρών εθνικών ομάδων ενώ εργάσθηκε σαν πρώτος προπονητής στη Δάφνη Δαφνίου, στο γυναικείο τμήμα του Παγκρατίου, στο Αιγάλεω (1994-97 και 2006-2008) και στον ΟΦΗ και σαν βοηθός προπονητή (των Ντούσαν Ιβκοβιτς Σάκοτα και Φώτη Κατσικάρη) στην ΑΕΚ και στον Πανελλήνιο (του Αργύρη Πεδουλάκη).

Τη σεζόν 2007-2009 κάθισε στον πάγκο του Αιγάλεω ενώ ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο Περιστέρι. Η αγωνιστική περίοδος 2010-2011 τον βρήκε στον πάγκο του Πανελληνίου όπου αντικατέστησε τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο του Πανελληνίου ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον Ικαρο, τον Πανιώνιο και στον Κεραυνό Στροβόλου στην Κύπρο. Οι δύο προηγούμενες χρονιές των βρήκαν στην ομάδα του Ρεθύμνο ενώ ήταν και στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας των ανδρών.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ