ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Εν αναμονή Βεργίνη στον Απόλλωνα Πατρών

Εν αναμονή Βεργίνη στον Απόλλωνα Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Μέξας αναμένει την απάντηση του Δημήτρη Βεργίνη στην πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Πατρών. Κατόπιν θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Κώστας Μέξας έχει αρχίσει να καταστρώνει τα μεταγραφικά του πλάνα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την παραμονή του Δημήτρη Βεργίνη να αποτελεί προτεραιότητα. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε τη διετή επέκταση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Πατρών, έχει επισημάνει τη σημασία της διατήρησης του έμπειρου γκαρντ στο ρόστερ της ομάδας.

Γι αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να προχωρήσει επί της ουσίας κάποια άλλη μεταγραφική υπόθεση, ειδικά σε ό,τι αφορά τους ξένους παίκτες. Στο στρατόπεδο των "μελανόλευκων" είναι σαφείς σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες, με αυτή που ακούει στο όνομα "Δημήτρης Βεργίνης" να έχει πολλαπλή σημασία, τόσο λόγω... διατήρησης ισχυρού κορμού γηγενών παικτών, όσο και λόγω ποιότητας αφού πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ της ομάδας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ