ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ελ Αμίν: "Χαρούμενοι γι αυτό που καταφέραμε"

Ελ Αμίν: "Χαρούμενοι γι αυτό που καταφέραμε"
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Πατρών έκανε την υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει μια μικρή πικρία για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μουχάμεντ Ελ Αμίν.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολο για τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος εν τέλει ολοκλήρωσε το Κύπελλο Ελλάδος, ως φιναλίστ. Οι Πατρινοί επέστρεψαν σε τελικό, μετά το 1997, αλλά η ήττα στον τελικό αφήνει μια μικρή πικρία, όπως τόνισε στο Sport24.gr ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν.

" Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα, σε άμυνα και επίθεση. Είναι ο δίκαιος νικητής του Κυπέλλου", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αμερικανού πλεϊμέικερ, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στη διαδρομή του Απόλλωνα μέχρι τον τελικό και τη σημασία της παρουσίας του σε αυτόν, για την ίδια την πόλη:

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε μέχρι εδώ για να μας υποστηρίξει. Μακάρι να είχαμε καλύτερη κατάληξη, για να τους δώσουμε περισσότερη χαρά. Όπως και να έχει, είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η ομάδα βρέθηκε σε τελικό. Όλοι είμαστε χαρούμενοι για αυτό που καταφέραμε. Απολαύσαμε όλη τη διαδρομή".

Η παρουσία του στη δωδεκάδα του προχθεσινού τελικού θα τον βάλει στα βιβλία της ιστορίας του Απόλλωνα, κάτι που " με κάνει χαρούμενο γιατί θα είμαι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου".

Σε ερώτηση που του έγινε για τη διαδρομή μέχρι το ΟΑΚΑ, θέλησε να σταθεί στον ημιτελικό με τη Νέα Κηφισιά. Ο λόγος είναι απλός: είναι το παιχνίδι που έφερε την πρόκριση: " Στη Νέα Κηφισιά βγάλαμε πολλή ενέργεια. Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Καταφέραμε να βρισκόμαστε στον τελικό και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Εκπροσωπήσαμε μία ολόκληρη πόλη", δήλωσε, πριν αναφερθεί στις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με έναν αγώνα πρωταθλήματος:

" Είναι πολύ καλύτερο από ένα απλό παιχνίδι. Έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις έναν τίτλο, οπότε υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι σπουδαίο που βρεθήκαμε στον τελικό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εκεί".

Όσο για το επιμύθιο των δηλώσεών του; Δεν θέλησε να σταθεί στο τι έγινε στο ΟΑΚΑ, αλλά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν: " Θα δούμε τα λάθη μας και μετά θα προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ