ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Έφθασε στην Πάτρα ο Τζαουάρα

Έφθασε στην Πάτρα ο Τζαουάρα
Μέξας INTIME SPORTS

Ο Κάραμο Τζαουάρα είναι ο «εκλεκτός» του Κώστα Μέξα για να αντικαταστήσει τον Ντέγιαν Τσουπ στο ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών και βρίσκεται από την Κυριακή (13/12) στην Πάτρα. Εν τω μεταξύ αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει του Γιώργου Διαμαντάκου.

Ο Κώστας Μέξας έχει από την Κυριακή (13/12) στη διάθεσή του τον Κάραμο Τζαουάρα στον οποίο κατέληξε για να αντικαταστήσει τον Ντέγιαν Τσουπ στο ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο νέος φόργουορντ της ομάδας της Πάτρας αν και Αφρικανός έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται ως κοινοτικός αφού είναι κάτοχος νορβηγικού διαβατηρίου. Ο 24χρονος Τζαουάρα έχει ύψος 2,03μ. και ξεκίνησε τη φετινή τη σεζόν στη ρουμάνικη Κλουζ έχοντας στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας κατά μέσο όρο 5,3 πόντους με 7/12 βολές, 16/31 δίποντα και 1/7 τρίποντα, 3,1 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ στα οκτώ παιχνίδια που είχε δώσει μέχρι στιγμής.

Η έλευση του Τζαουάρα θα ισοδυναμεί και με την άμεση ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της ομάδας της Πάτρας. Ο Μέξας θα έχει την ευκαιρία να τον δει στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης (15/12) που θα διεξαχθεί στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο. Κι όσο για το ντεμπούτο του θα γίνει το Σάββατο (19/12) στη Nick Galis Hall κόντρα στον Άρη για τη 10η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Εν τω μεταξύ στη διάρκεια της εβδομάδας, και το αργότερα μέχρι την Πέμπτη (17/12), θα γνωρίζουν στην Πάτρα αν ο Γιώργος Διαμαντάκος θα μπορέσει με τη σειρά του να ενταχθεί τελικά στο ρόστερ της ομάδας και στη διάθεση του Μέξα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος διεθνής σέντερ είχε ανακοινωθεί από την ομάδα της Αχαϊας αποχωρώντας από την Κηφισιά αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει αφού κάτι ανάλογο είχε γίνει προ ημερών με την περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή που είχε μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά στον Απόλλωνα δεν το βάλανε κάτω θέλοντας να εξαντλήσουν όλα τα ενδεχόμενα. Κι αυτό ώστε στο ρόστερ να εντάξουν τον Έλληνα σέντερ και κατ΄ επέκταση ένα κορμί με ύψος 2.14μ. με αποτέλεσμα να "ψηλώσουν" μέσα στις δύο ρακέτες στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ