ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Δίμηνος αποκλεισμός σε Ντίλαρντ

Δίμηνος αποκλεισμός σε Ντίλαρντ
INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε δίμηνο αποκλεισμό στον Κέβιν Ντίλαρντ για χρήση ινδικής κάνναβης, με τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέφει στις επάλξεις σε... δύο εβδομάδες, αφού έχει ήδη εκτίσει ενάμιση μήνα τιμωρίας.

Το δείγμα που έδωσε ο Κέβιν Ντίλαρντ μετά τον εκτός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό (3/1) αποδείχθηκε... μοιραίο για τους "μελανόλευκους", αφού επέφερε τον αποκλεισμό του από την ομάδα . Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τη διοίκηση των Πατρινών για την ενοχή του, με την ομάδα του Κώστα Μέξα να περιμένει εδώ και ενάμιση μήνα να μάθει το μέγεθος της τιμωρίας του.

Κάτι που έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) κι αφορούσε σε δύο μήνες αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Με δεδομένο βέβαια πως έχει διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος αυτού, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στις επάλξεις στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (στις 12/3). Ήτοι, θα μείνει εκτός από τη δωδεκάδα του Απόλλωνα Πατρών κόντρα σε Αρκαδικό (22/2) και Κηφισιά (27/2).

Η επιστροφή του, μέσα σε όλα, θα σηματοδοτήσει το τέλος της συνεργασίας των "μελανόλευκων" με τον Κέβιν Άντερσον. Ο βραχύσωμος γκαρντ έφτασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα υπογράφοντας μηνιαίο συμβόλαιο, αλλά θα αποχωρήσει από τη στιγμή που ο Κέβιν Ντίλαρντ θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το φινάλε της regular season της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ