ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Διετές συμβόλαιο σε Μέξα

Διετές συμβόλαιο σε Μέξα

Ο Κώστας Μέξας θα παραμείνει στον πάγκο του Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο (1+1) χρόνια.

Με τον Κώστα Μέξα στο "τιμόνι" θα συνεχίσει ο Απόλλων Πατρών, όπως έγινε επίσημα γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (13/6) από τους "μελανόλευκους". Το Sport24.gr είχε αναφέρει από την Παρασκευή (10/6) πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια , με την επιβεβαίωση να έρχεται από την πλευρά του Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος ανακοίνωσε την παραμονή του Έλληνα τεχνικού για την επόμενη διετία (1+1).

" Η ΚΑΕ Απόλλων CARNA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Μέξα ο οποίος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μετά την επιτυχημένη πορεία του στην περσινή αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιο συνεργασίας που υπεγράφη έχει διάρκεια 1+1 χρόνο. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του", αναφέρεται στην ανακοίνωση των "μελανόλευκων".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μέξας δήλωσε ότι " είμαι ικανοποιημενος από την εξέλιξη αυτή. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μας με τη διοίκηση βρήκαμε πολλά κοινά τα οποία από εδώ και πέρα θα κληθούμε να τα υλοποιήσουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μαζί με τους συνεργάτες μου καλούμαστε στο άμεσο διάστημα να πάρουμε τις αποφάσεις μας για τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας να δουλέψουμε απερίσπαστοι".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ