ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Απόλλωνα

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Πατρών ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η διοίκηση της "μελανόλευκης" ΚΑΕ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας που τερμάτισε στην ένατη θέση.

Η ήττα στα Τρίκαλα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας στην εφετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "μελανόλευκοι" τερμάτισαν στην 9η θέση της τελικής κατάταξης με ρεκόρ 9-17 ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Αχαιών

"Η χρονιά ολοκληρώθηκε το Σάββατο για τον Απόλλωνα CARNA και την Κυριακή το βράδυ, η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο Saloon που βρίσκεται στην πλατεία Όλγας στους παίκτες, το τεχνικό τιμ και το staff της ομάδας.

Εκ μέρους της διοίκησης το παρών στο δείπνο έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων CARNA, Φίλιππος Καμίσης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Σωτήρης Χαλκιόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Λιανός και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Γιαννόπουλος".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ