ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ανακοίνωσε Μπατή ο Απόλλων Πατρών

Ανακοίνωσε Μπατή ο Απόλλων Πατρών

Ο Απόλλων Πατρών ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Μπατή που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Παίκτης του Απόλλωνα Πατρών είναι ο Μάριος Μπατής, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Πάτρας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Καραπάνος είπε αρχικά: " Καλωσορίζω τον Μάριο και την σύζυγο το στην Πάτρα. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που εντάχθηκε στην ομάδα μας".

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Λιανός, ο οποίος έπειτα από ερώτηση αναφέρθηκε και στο buyout που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη: " Είναι η πρώτη φορά στον Απόλλωνα που δεχτήκαμε τέτοιον όρο. Πράγματι μέχρι τις 30 Ιουλίου μπορεί να επικαλεστεί τον όρο αυτό και να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Όμως έστω και με αυτόν τον όρο πετύχαμε ένα βασικό στόχο. Δεν θα είναι αντίπαλός μας. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και η πρόθεση μας είναι η συνεργασία μας να είναι διετής. Ήταν ο βασικός μας στόχος και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τον πείσουμε να έρθει στην Πάτρα".

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα. Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα, όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, όπου και εάν αγωνίστηκα. Είμαι ενθουσιασμένος από την υποδοχή, την οποία ειλικρινά δεν περίμενα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ