ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ανακοίνωσε Αθανασούλα ο Απόλλων

Ανακοίνωσε Αθανασούλα ο Απόλλων

Μετά το πέρασμά του από τον Πανελευσινιακό, ο Γιάννης Αθανασούλας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Πάτρας υπό τις οδηγίες του Θανάση Παπαχατζή.

Ο Γιάννης Αθανασούλας έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Πάτρας κι έτσι θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Θανάση Παπαχατζή τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση των Αχαιών

"Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα Σμολ φόργουορντ Γιάννη Αθανασούλα

Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ και είναι γεννημένος το 1987. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανελευσινιακού (8.4 p., 34.5% 3p., 2.5r και 2.4 as.)

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1χρόνο.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη Αθανασούλα στην οικογένεια του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

Ο Γιάννης Αθανασούλας ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Α.Ε.Κ. αρχικά στα εφηβικά τμήματα και κατόπιν στην Α1 Εθνική, παραμένοντας στο σύλλογο τη διετία 2005-07. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στον Ηλυσιακό και μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου για να καταλήξει την περσινή χρονιά στον Πανελευσινιακό όπου «μέτρησε» 8.4 πόντους (34.5% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 24 συμμετοχές (25:15 λεπτά).

Έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε διεθνείς διοργανώσεις. Το ντεμπούτο του το έκανε την περίοδο 2005-06 οπότε και συμμετείχε σε έναν από τους αγώνες της Α.Ε.Κ. στην EuroLeague. Την επόμενη χρονιά είχε 4 συμμετοχές στο EuroCup με την ίδια ομάδα, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στην ίδια διοργάνωση αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο.

Ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος ο Αθανασούλας έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων το 2003 στη Μαδρίτη, σε διεθνή τουρνουά εφήβων και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2007 στη Νόβα Γκόριτσα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ