ΚΗΦΙΣΙΑ

Υπέγραψε στην Κηφισιά ο Χρυσικόπουλος

Υπέγραψε στην Κηφισιά ο Χρυσικόπουλος
INTIME SPORTS

Η Κηφισιά θα γίνει η τέταρτη ομάδα του Λίνου Χρυσικόπουλου στην Basket League, αφού ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους". Φήμες για ενδιαφέρον για τον Νίκο Δίπλαρο. Έφτασε ο Τσαντ Φρέιζιερ.

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς για την Κηφισιά, η οποία προσέθεσε ακόμη έναν περιφερειακό παίκτη στο ρόστερ της. Ο λόγος για τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος αφήνει τον ΚΑΟΔ για να μετακομίσει στην Αθήνα, για λογαριασμό των "κόκκινων".

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, αποτελώντας έναν ακόμη νεαρό παίκτη που προστίθεται στο ρόστερ -μετά τους Νίκο Γκίκα και Γιώργο Διαμαντάκο. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη, Μπιέλα και ΠΑΟΚ.

Πέραν αυτού, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία η Κηφισιά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου. Ο 18χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ομάδας άλλωστε, ενισχύει την άποψη σύμφωνα με την οποία οι "κόκκινοι" θα κινηθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Εξάλλου, στη χώρα μας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) ο Τσαντ Φρέιζιερ, ο οποίος τη Δευτέρα (17/8) θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Τον παίκτη υποδέχθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Σάββας Νικητάκης, με τον Αμερικανό γκαρντ να δηλώνει πως " αισθάνομαι φανταστικά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ με τη φανέλα της Κηφισιάς γιατί θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Ξέρω ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό με παίκτες υψηλού επιπέδου αλλά θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ