ΚΗΦΙΣΙΑ

Χογκ: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι"

Χογκ: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι"
INTIME SPORTS

Μετά τον Αρκαδικό, η Κηφισιά προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (17/10, 17:00), με τον Ντάστιν Χογκ να αναφέρεται στον αγώνα με τον "δικέφαλο" και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Η πρεμιέρα απέναντι στον Αρκαδικό δεν περιελάμβανε κάποια δυσάρεστη έκπληξη για την Κηφισιά, η οποία έκανε το καθήκον της απέναντι στους νεοφώτιστους. Πλέον, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (17/10, 17:00), εκεί όπου οι "κόκκινοι" αναζητούν το πρώτο "διπλό" της χρονιάς στην Basket League.

Ο -εκ των κορυφαίων της πρεμιέρας- Ντάστιν Χογκ μίλησε στην επίσημη σελίδα της Κηφισιάς στο Facebook για τη νίκη επί του Αρκαδικού αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με τον Αρκαδικό.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Την επόμενη αγωνιστική (17/10) έχουμε ένα πολύ δύσκολο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ και κάθε χρόνο είναι ανταγωνιστικός. Η ομάδα μας πρέπει να είναι ενωμένη. Προπονούμαστε όλη την εβδομάδα προσπαθώντας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και πιστεύω μέχρι το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι".

Για τον αγώνα με τον Αρκαδικό: " Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό. Προσπαθούσαμε από την αρχή να χτίσουμε μια διαφορά αλλά συνέχεια ο Αρκαδικός περνούσε στην αντεπίθεση. Στο ημίχρονο δεν καταφέραμε να μπούμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ αλλά με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πήραμε μια διαφορά 6-7 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Αρκαδικός ήταν δυνατός και συνέχεια ψαλίδιζε τη διαφορά. Έπρεπε να μείνουμε ενωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με κάποιες εύστοχες βολές στο τέλος, με καλή άμυνα, τις συμβουλές του coach και τη στήριξη του κόσμου μας καταφέραμε να βγούμε νικητές".

Dustin Hogue: «Το “ραντεβού” με τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο»Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Την επόμενη αγωνιστική (17/10) έχουμε ένα πολύ δύσκολο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ και κάθε χρόνο είναι ανταγωνιστικός.Η ομάδα μας πρέπει να είναι ενωμένη. Προπονούμαστε όλη την εβδομάδα προσπαθώντας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και πιστεύω μέχρι το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι».Για τον αγώνα με τον Αρκαδικό: «Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό. Προσπαθούσαμε από την αρχή να χτίσουμε μια διαφορά αλλά συνέχεια ο Αρκαδικός περνούσε στην αντεπίθεση .Στο ημίχρονο δεν καταφέραμε να μπούμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ αλλά με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πήραμε μια διαφορά 6-7 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Αρκαδικός ήταν δυνατός και συνέχεια ψαλίδιζε τη διαφορά. Έπρεπε να μείνουμε ενωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι.Με κάποιες εύστοχες βολές στο τέλος , με καλή άμυνα, τις συμβουλές του coach και τη στήριξη του κόσμου μας καταφέραμε να βγούμε νικητές».

Posted by Kifissia BC on Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015
TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ