ΚΗΦΙΣΙΑ

Χογκ: "Καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό"

Χογκ: "Καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό"

Στις δυσκολίες της προσεχούς αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (21/3, 18:30) αναφέρθηκε ο Ντάστιν Χογκ, τονίζοντας ότι η Κηφισιά θα πρέπει να παίξει όπως στο ματς του πρώτου γύρου για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Η Κηφισιά φιγουράρει στην πέμπτη θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με 32 βαθμούς και ρεκόρ 10-12 ενώ το καλεντάρι της 23ης αγωνιστικής στέλνει τον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο για την αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων (21/3, 18:30).

Στο μεταξύ, ο Ντάστιν Χογκ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες και εξήγησε ότι η Κηφισιά μπορεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό. "Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ματς είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και αν παίξουμε όπως τότε εύχομαι να έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Παίζουμε καλά τελευταία οπότε πρέπει να κάνουμε το ίδιο και τη Δευτέρα" ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της Κηφισιάς.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ