ΚΗΦΙΣΙΑ

Βαγενάς: "Πρώτη μεταγραφή ο Τσαντ Φρέζιερ"

Βαγενάς: "Πρώτη μεταγραφή ο Τσαντ Φρέζιερ"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Νέας Κηφισιάς, Γιώργος Βαγενάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 για να αναφερθεί στη νέα αγωνιστική περίοδο και τη συμφωνία με τη NOVA. Μέσα σε όλα αποκάλυψε την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του.

Ο Τσαντ Φρέζιερ είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποκτηθεί από τη Νέα Κηφισιά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βαγενάς στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" του Sport24 Radio 103.3. Ο πρόεδρος της ομάδας των Βορείων Προαστίων αναφέρθηκε παράλληλα στα σχέδια που υπάρχουν εν όψει της επόμενης σεζόν, αλλά και για τη σημασία της συμφωνίας με τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα σχέδια της Νέα Κηφισιάς για τη νέα σεζόν: " Η περσινή σεζόν ήταν λίγο περίεργη. Κάθε χρονιά ωστόσο θεωρείται επιτυχημένη από τη στιγμή που διδασκόμαστε από την εμπειρία. Φέτος είμαστε σε μια πολύ καλή φάση. Έχουμε κάνει κάποια ανοίγματα στην τοπική κοινωνία, η οποία μας έχει αγκαλιάσει. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι. Διδαχθήκαμε ότι το να δίνεις πολλά λεφτά δεν σου εξασφαλίζει την επιτυχία. Κοιτάζουμε πως θα δέσουν οι παίκτες και την χρονιά συνολικά. Κάνουμε μια νέα αρχή και αναφορικά με την φιλοσοφία της ομάδας. Στηριζόμαστε σε νεαρούς παίκτες. Ο προπονητής μας έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να τους διαχειριστεί ώστε να πάρει από αυτούς ότι καλύτερο μπορεί".

Για το ότι εξακολουθεί να επενδύει στο μπάσκετ σε περίοδο οικονομικής κρίσης: " Αυτό που μας κρατάει είναι η αγάπη για το μπάσκετ. Έστω και μια πιθανότητα να υπάρχει για να πετύχουμε, εμείς θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Παράλληλα έχει αρχίσει να γίνεται καλή δουλειά στον ΕΣΑΚΕ. Επιπλέον η NOVA έδειξε το ενδιαφέρον της, ανανεώνοντας το συμβόλαιό μας για 2 χρόνια και αυτό μας δίνει σιγουριά. Η εκπομπή "Ώρα μπάσκετ" και η ζωντανή μετάδοση των αγώνων την ίδια ώρα, είναι πολύ καλές επιλογές. Ο φίλαθλος ξέρει ότι συγκεκριμένη ώρα θα δει μπάσκετ και ότι θα δει την ομάδα του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να καθιερωθεί".

Για την συμφωνία με τον Τσαντ Φρέζιερ: " Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό Τσαντ Φρέζιερ. Είναι 22 ετών και παίζει στις θέσεις 1 και 2".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ