ΚΗΦΙΣΙΑ

Θέλει Διαμαντάκο η Κηφισιά

Θέλει Διαμαντάκο η Κηφισιά
STOLISVAGGELIS

Αφού έγινε και τυπική η παραμονή της ομάδας στα βόρεια προάστια ξεκινάει πλέον η Κηφισιά να υλοποιεί το μεταγραφικό της πλάνο. Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι από αυτούς που θέλει διακαώς ο Παπαθεοδώρου

Ο ελληνικός κορμός της Κηφισιάς έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα, καθώς ήδη οι Ψαθάς και Λιακόπουλος έχουν υπογράψει σε άλλα σωματεία, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Δημήτρη Μαυροειδή. Οι Έλληνες παίκτες στην παρούσα φάση δεν είναι πολλοί στην αγορά κι αυτό δυσκολεύει τη δουλειά του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος φέτος καλείται να διαχειριστεί ένα μπάτζετ μικρότερο από αυτά που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στα βόρεια προάστια ενδιαφέρονται έντονα για τον Γιώργο Διαμαντάκο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο 20χρονος σέντερ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια της Α1 κι έτσι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες οι "πράσινοι" να θελήσουν να τον δώσουν δανεικό προκειμένου να πάρει παραστάσεις.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν, ωστόσο, ότι η Κηφισιά δεν είναι η μόνη που θα ήθελε να δει τον Σπαρτιάτη σέντερ στην ομάδα της. Για τον νεαρό υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές, με τον Παναθηναϊκό να καλείται πλέον να επιλέξει αρχικά αν θέλει να τον δώσει κι εν συνεχεία που υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ