ΚΗΦΙΣΙΑ

Τέλος ο Ρέμεκουν

Τέλος ο Ρέμεκουν
INTIME SPORTS

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν ο τελευταίος του Κόρι Ρέμεκουν με τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς. Ο Αμερικανός σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σιρόκι, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Νέα Κηφισιά και των προσδοκιών να κάνει τη διαφορά, ο Κόρι Ρέμεκουν αποτελεί παρελθόν. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του Αμερικανού σέντερ, με αποτέλεσμα να εισηγηθεί την αποχώρησή του. Ο πρώην πλέον παίκτης της ομάδας των Βορείων Προαστίων, φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι (26/1) με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Σιρόκι.

Η εταιρεία που τον εκπροσωπεί γνωστοποίησε τη μετακόμισή του στη βοσνιακή ομάδα, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με το "τριφύλλι", όπου έπαιξε για μόλις 1'51'', δίχως να καταγράψει κάτι στη στατιστική του (πλην ενός φάουλ και ενός άστοχου σουτ δύο πόντων).

Στο διάστημα παρουσίας του στη Νέα Κηφισιά, ο 23χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε έντεκα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας 2.3 πόντους και 1.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ