ΚΗΦΙΣΙΑ

Τα τυπικά για Διαμαντάκο στη Νέα Κηφισιά

Τα τυπικά για Διαμαντάκο στη Νέα Κηφισιά
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Διαμαντάκος θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινώσει η Νέα Κηφισιά, αφού τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Διαμαντάκος θα αλλάξει φανέλα, φορώντας πλέον τα... κόκκινα. Ο 20χρονος σέντερ, που αποχώρησε εσχάτως από το "τριφύλλι", ήρθε σε συμφωνία με τη Νέα Κηφισιά για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τη στιγμή που γράφτηκε ο επίλογος στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό (σ.σ.: έμεινε ελεύθερος), η ομάδα των Βορείων Προαστίων εκδήλωσε άμεσα ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της . Με δεδομένη μάλιστα τη σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχει με τον κόουτς της ομάδας (από τις εποχές που συνεργάστηκαν στην Εθνική Εφήβων), ήταν σαφές ποιος έχει το πάνω χέρι για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Όπως κι έγινε, με τις δύο πλευρές να ολοκληρώνουν άμεσα το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας τους, με την ανακοίνωσε από την πλευρά της Νέας Κηφισιάς να είναι στα... προσεχώς.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ