ΚΗΦΙΣΙΑ

Στίγκερς: "Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαβασμένος"

Στίγκερς: "Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαβασμένος"

Τις δυσκολίες της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε ο Ντάντε Στίγκερς που είναι αισιόδοξος για την πορεία της Κηφισιάς στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Ντάντε Στίγκερς έφτασε το πρωί της Πέμπτης (15/10) στην ΑΘήνα κι αμέσως πέρασε από τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο ώστε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Ο νέος παίκτης της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου τοποθετούμενος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ στο kifissiabc.gr δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αναλυτικά ο Στίγκερς δήλωσε:

Για την Κηφισιά: " Αισθάνομαι πολύ όμορφα που γύρισα στην Ελλάδα και που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Κηφισιάς φέτος .Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να γυρίσω στο παρκέ και χαίρομαι που η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι ότι έχω υπάρξει συμπαίκτης με τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη στον ΚΑΟΔ οπότε η προσαρμογή μου στην ομάδα θα είναι πιο εύκολη θεωρώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν".

Για τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα καλά προετοιμασμένος άρα και με μας θα είναι σίγουρα διαβασμένος. Ο κ. Μαρκόπουλος προπονεί σωστά την ομάδα και απ΄ότι θυμάμαι δίνει μεγάλη σημασία στα βίντεο πριν τους αγώνες. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά εύχομαι να κερδίσουμε".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: " Η Basket League είναι πάντα πολύ ανταγωνιστική με παίκτες υψηλού επιπέδου. Πιστεύω ότι για να κερδίσουμε παιχνίδια και για να παραμείνουμε στην κατηγορία πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να παίζουμε καλή άμυνα και έξυπνο μπάσκετ".

Κι όσο για το δυνατό του στοιχείο μέσα στο παρκέ: " Το δυνατό μου σημείο είναι η άμυνα και η καλή οργάνωση του παιχνιδιού".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ