ΚΗΦΙΣΙΑ

Στίγκερς: "Ενθουσιασμένος στην Κηφισιά"

Στίγκερς: "Ενθουσιασμένος στην Κηφισιά"

Ο Τζερόντ Στίγκερς θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στη Νέα Κηφισιά και δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός έκανε σήμερα (29/8) την πρώτη του προπόνηση.

Ο Τζερόντ Στίγκερς βρίσκεται από χθες το βράδυ (28/8) στην Αθήνα για λογαριασμό της Νέας Κηφισιάς και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο 22χρονος γκαρντ ανέφερε για τη συνεργασία του με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου: "Είμαι ενθουσιασμένος και αισθάνομαι ευλογημένος που θα ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα στην Κηφισιά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η οικογένεια μου φοβάται για την προσαρμογή μου εδώ καθώς είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ευρώπη αλλά εγώ δεν ανησυχώ καθόλου. Στόχος είναι να πετύχουμε νίκες και θα βοηθήσω την ομάδα στην άμυνα και στο σκοράρισμα".

Ο Στίγκερς θα υποβληθεί σε αιματολογικό και εργομετρικό έλεγχο τις επόμενες μέρες.

Τα διαρκείας της Κηφισιάς

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Κηφισιά ενημέρωσε πως διευρύνονται τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας μετά από το έντονο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν.

"Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παραμένουν σταθερές σε σχέση με την περσινή σεζόν με τα απλά εισιτήρια να είναι στα 100 ευρώ, οι προνομιακές θέσεις στα 200 ευρώ και οι VIP θέσεις στα 500 ευρώ.

Από τη Δευτέρα (31/8) μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας σας:

Στο κλειστό του Ζηρινείου από τις 17.00- 19.00 το απόγευμα (Δευτέρα- Παρασκευή).

Στο κλειστό γήπεδο στις Αδάμες από τις 19.30-21.30 το απόγευμα (Δευτέρα- Παρασκευή).

Στα γραφεία της ΚΑΕ στη Λεωφόρο Λένορμαν 100 τις πρωινές ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-5157610"

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ