ΚΗΦΙΣΙΑ

Στην πόρτα της εξόδου ο Γιούιν

Στην πόρτα της εξόδου ο Γιούιν
INTIME SPORTS

Ο Πάτρικ Γιούιν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Νέα Κηφισιά. Αντίθετο δρομολόγιο ενδέχεται να κάνει ο Νίκος Μπάρλος.

Μπορεί πέρσι να "έβγαλε μάτια" με τη φανέλα των Τρικάλων (12.9 πόντοι και 6.8 ριμπάουντ), αλλά φέτος δεν συνέβη το ίδιο με αυτή της Νέας Κηφισιάς. Ο Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ ήταν μία -από τις πολλές- σημαντική μεταγραφή που έκαναν φέτος το καλοκαίρι οι "κόκκινοι", αλλά δεν κατάφερε να ταιριάξει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Γι αυτό, βρίσκεται ένα βήμα από την πρόωρη αποχώρησή του από το "Ζηρίνειο".

Στη Νέα Κηφισιά, δεν είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του 30χρονου σέντερ, αφού χρησιμοποιείται ελάχιστα, την ώρα που έχει μόλις 1 πόντο (με 1/12 δίποντα και 0/4 τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές) και 2.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Κι όλα αυτά σε 9'14'' συμμετοχής στη Basket League.

Οι άνθρωποι της ομάδας των Βορείων Προαστίων έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για την αποδέσμευσή του, αναζητώντας πλέον τη διάδοχη κατάσταση.

Ο Μπάρλος και ο Ρέμεκουν

Γενικότερα πάντως, στο Ζηρίνειο έχουν σταθεί αρκετά άτυχοι φέτος με τους ψηλούς, καθώς πολύ γρήγορα λύθηκε το συμβόλαιο (και) του Τζάστιν Τζάκσον, που έφτασε το καλοκαίρι στη χώρα μας. Σε αυτό προσθέστε και το γεγονός πως ο Κόρι Ρέμεκουν έχει υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με τη Νέα Κηφισιά.

Παράλληλα, με δεδομένα τα κενά που υπάρχουν στη φροντ λάιν μην αποκλείσετε πιθανή επιστροφή του Νίκου Μπάρλου. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ εξακολουθεί να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (σ.σ.: έφτασε μια ανάσα από τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά "χάλασε" την τελευταία στιγμή), με τη Νέα Κηφισιά να τον έχει στα υπ' όψιν για να τον ντύσει ξανά στα κόκκινα.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ