ΚΗΦΙΣΙΑ

Στην πόρτα της εξόδου από το Ζηρίνειο ο Διαμαντάκος

Στην πόρτα της εξόδου από το Ζηρίνειο ο Διαμαντάκος
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Διαμαντάκος δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά φέτος από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους άμεσα. Ποια ομάδα έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για τον 20χρονο σέντερ.

Η ένταξη του Γιώργου Διαμαντάκου στην Κηφισιά (έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό) το καλοκαίρι εντασσόταν στο πλαίσιο που είχαν δημιουργήσει στα Βόρεια Προάστια. Αυτό της αξιοποίησης των νεαρών παικτών και της προσπάθειας για ανάδειξή τους μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν μάλιστα ένας από τους λόγους που ο 20χρονος σέντερ επέλεξε να αγωνιστεί στο Ζηρίνειο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε όμως στη θέση "5", δεν του άφησε χώρο με αποτέλεσμα να έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα φέτος. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει αγωνιστεί σε ένα μόλις παιχνίδι (αυτό με τα Τρίκαλα) για 4'11'', διάστημα στο οποίο είχε 2 πόντους (με 1/1 δίποντα), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Μαυροειδή δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να βρει χώρο στη φροντ λάιν, αλλά η άμεση απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη "έκοψε" γρήγορα τις όποιες ελπίδες για αυξημένο χρόνο συμμετοχής μέσω του rotation. Κι ύστερα ήρθε η τάση που τον θέλει να αποχωρεί από την Κηφισιά.

Στην πόρτα της εξόδου από το Ζηρίνειο ο Διαμαντάκος
INTIME SPORTS

Sport24.gr, οι δύο πλευρές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ήτοι να μην βρίσκεται στη δωδεκάδα της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πρόδηλο είναι πως το μέλλον του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, με τον ίδιο να καλείται πλέον να εξετάσει τις εναλλακτικές, είτε εντός είτε εκτός των συνόρων.

Η πρώτη ομάδα που έχει εκδηλώσει (ανεπίσημα ακόμη) ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ο Απόλλων Πατρών, που αναζητά τρόπους να ενισχυθεί στη θέση του σέντερ.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ