ΚΗΦΙΣΙΑ

Στην Κηφισιά ο Λόουερι, εφόσον...

Στην Κηφισιά ο Λόουερι, εφόσον...

Η Κηφισιά θα εντάξει στο δυναμικό της τον Ρόμπερτ Λόουερι, εφόσον ο Αμερικανός γκαρντ πληροί τις... προϋποθέσεις. Τι σημαίνει αυτό; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Ρόμπερτ Λόουερι είναι ο "εκλεκτός" του Ηλία Παπαθεοδώρου για τη θέση που προέκυψε στην περιφέρεια, μετά την αποχώρηση του Τσαντ Φρέιζιερ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρσι αγωνίστηκε στη πρώτο μισό της χρονιάς με τον Κόροιβο, είπε το "ναι" στην πρόταση των "κόκκινων" και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, εφόσον περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Βρίσκεται από χθες (24/11) μάλιστα στη χώρα μας.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, μιλάμε για κάτι καθαρά διαδικαστικό. Στην περίπτωσή του όμως, είναι ένα κομμάτι μείζονος σημασίας προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Κι ο λόγος δεν είναι άλλος πως τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, στοιχείο που δεν του επέτρεψε να υπογράψει σε άλλη ομάδα νωρίτερα.

Κι αυτό απαντά στο ερώτημα "πως γίνεται ένας παίκτης με τόσο καλά νούμερα στη Ρίγα να μην βρίσκει ομάδα". Μιλάμε άλλωστε για γκαρντ που είχε 9.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο στη λετονική λίγκα, με τους αριθμούς του στη VTB League να είναι ακόμη καλύτερα (11.8 πόντοι, 4.1 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ).

Η συμφωνία του με την Κηφισιά είναι δεδομένη, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να καθορίζουν τελικώς το κατά πόσο θα προκύψουν οι επίσημες ανακοινώσεις, κι έκτοτε θα είναι διαθέσιμος για τον Ηλία Παπαθεοδώρου για την εντός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πατρών (28/11, 17:00).

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ