ΚΗΦΙΣΙΑ

Σταμάτης: "Ο κόσμος δίνει έξτρα κίνητρο εν όψει ΑΕΚ"

Σταμάτης: "Ο κόσμος δίνει έξτρα κίνητρο εν όψει ΑΕΚ"

Ο Δημήτρης Σταμάτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς, αναφερόμενος στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (21/11, 17:00).

Μετά από αγώνα... αρκετών μηνών, ο Δημήτρης Σταμάτης πήρε την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο και μαζί τη μεταγραφή στην Κηφισιά . Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΕΚ (21/11, 17:00), για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων" μίλησε στο επίσημο Youtube Channel της Κηφισιάς, λέγοντας πως " το Σάββατο παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, την ΑΕΚ. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να τους αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις και στην τελευταία προπόνηση θα δείξουμε τα τελευταία πράγματα για να τους αντιμετωπίσουμε", για να καταλήξει:

" Πιστεύω ότι με τη συμπαράσταση του κόσμου θα έχουμε επιπλέον βοήθεια και ένα ακόμα κίνητρο για το παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δώσουμε το 100% πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ