ΚΗΦΙΣΙΑ

"Σεφτές" με Φρέζιερ

"Σεφτές" με Φρέζιερ

Η Νέα Κηφισιά ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τσαντ Φρέζιερ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας. Την είδηση για την απόκτησή του αποκάλυψε χθες (23/7) ο πρόεδρος των "κόκκινων", Γιώργος Βαγενάς, στον Sport24 Radio και την εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα".

Η πρώτη μεταγραφή της Νέας Κηφισιάς είναι γεγονός, αφού η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσαν Φρέζιερ για τον επόμενο χρόνο. Οι "κόκκινοι" ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς πλέον την επάνδρωση του ρόστερ τους, με τον 23χρονο γκαρντ να είναι αυτός που ανοίγει τον "χορό" των μεταγραφών.

Τον "γάμο" με τον ύψους 1μ95 παίκτη αποκάλυψε ο πρόεδρος της Νέας Κηφισιάς, Γιώργος Βαγενάς, στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" και τον Sport24 Radio 103.3 το απόγευμα της Πέμπτης (23/7) .

Η σχετική ανακοίνωση: " Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Τσαντ Φρέζιερ. Ο Φρέζιερ γεννήθηκε στις 22/8/92, στο Σάρλοτ της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ , έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται σε θέση γκαρντ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα (UAB - University of Alabama at Birmingham) χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές του καθώς αναγκάστηκε να τις διακόψει το 2014. Τη σεζόν 2013-14 ήταν τρίτος σκόρερ του Κολεγιακού Πρωταθλήματος με 17,7 πόντους μέσο όρο και πέμπτος σε ασίστ με 4,3 ανά ματς. Σημείωσε πάνω από 20 πόντους σε 10 παιχνίδια και πάνω από 10 πόντους στα 29 από τα 31 παιχνίδια της σεζόν".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ