ΚΗΦΙΣΙΑ

Σε αναζήτηση γκαρντ η Κηφισιά

Σε αναζήτηση γκαρντ η Κηφισιά
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί να έχει στο μυαλό του τον αυριανό νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Φάρο Κερατσινίου (8/10, 18:00 ωστόσο ο τεχνικός της Κηφισιάς θέλει να καλύψει το κενό του Τσαντ Φρέιζερ.

Κι αν ο επόμενος αγωνιστικός στόχος της Κηφισιάς είναι η πρόκριση επί του Φάρου στον αυριανό νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει να δυναμώσει το ρόστερ του εν όψει της έναρξης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο τραυματισμός του Τσαντ Φρέιζερ (σ.σ. θλάση) αποτελεί πονοκέφαλο για τον τεχνικό της ομάδας των βορείων προαστίων που επιθυμεί να καλύψει το κενό του έστω και προσωρινά.

Συγκεκριμένα ο Παπαθεοδώρου βρίσκεται σε αναζήτηση ενός Αμερικανού γκαρντ που θα δεχθεί να υπογράψει ακόμη και μηνιαίο συμβόλαιο για το ξεκίνημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί το αν θα προλάβει να τον έχει για το παιχνίδι της πρεμιέρας το απόγευμα της Κυριακής στο Ζηρίνειο κόντρα στον νεοφώτιστο Αρκαδικό. Επί του παρόντος δε στο μυαλό του είναι μόνο η πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου αύριο το απόγευμα κόντρα στον Φάρο στο κλειστό του Κερατσινίου.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ