ΚΗΦΙΣΙΑ

"Εμφύλιος" στην Κηφισιά

"Εμφύλιος" στην Κηφισιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χάρης Ντιγριντάκης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το ΔΣ της Κηφισιάς, δίνοντας συνέχεια στο κύμα αποχωρήσεων στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Φωτογραφίζει τον Γιώργο Βαγενά, στη γραπτή δήλωσή του.

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο δύσκολο όλων για την Κηφισιά, η οποία παρουσιάζει σημάδια κατάρρευσης. Την Τετάρτη (29/6) ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τοποθετήθηκε για το θέμα , ενώ σήμερα (30/6) ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος των "κόκκινων", Χάρης Ντιγριντάκης, ανακοίνωσε την παραίτηση από τα καθήκοντά του.

Όπως αναφέρει μάλιστα οι λόγοι αφορούν σε " συμπεριφορές που προσιδιάζουν με ψυχοπαθητικές καταστάσεις, εγωπάθειες και ερασιτεχνικές ενέργειες απαξίωσης του μπασκετικού ονόματος της Κηφισιάς, δεν μπορούν να έχουν σχέση με εμένα".

Στο περιεχόμενο της γραπτής δήλωσής του ο μοναδικός τον οποίο δεν αναφέρει είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Βαγενάς, ενισχύοντας τις φήμες που υπήρχαν τους τελευταίους μήνες περί ψυχροπολεμικού μεταξύ των δύο ανδρών.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Κηφισιάς δεν περνούσαν την καλύτερη περίοδο στις σχέσεις τους με την παραίτηση του Χάρη Ντιγριντάκη να φωτογραφίζει ως υπεύθυνο τον Γιώργο Βαγενά. Ένα ακόμη επεισόδιο, το οποίο ενδεχομένως να μην είναι το τελευταίο...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ:

" Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο και την αντιπροεδρία της ΚΑΕ ΑΕΝ Κηφισιάς. Ένα ταξίδι 3 ετών λαμβάνει τέλος. Μια διαδρομή προσφοράς τόσο οικονομικής όσο και ψυχικής, μετά λύπης μου σταματά εδώ, δεδομένου ότι όλα έχουν ένα όριο.

Συμπεριφορές που προσιδιάζουν με ψυχοπαθητικές καταστάσεις, εγωπάθειες και ερασιτεχνικές ενέργειες απαξίωσης του μπασκετικού ονόματος της Κηφισιάς, δεν μπορούν να έχουν σχέση με εμένα.

Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους με την συμπεριφορά μου, αλλά ειλικρινά δεν έγινε με κακή πρόθεση. Ευχαριστώ πολύ τον Ηλία Παπαθεοδώρου, όλο το εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μας που συνέβαλαν ιδιαίτερα στην φετινή χρονιά ορόσημο της ομάδας, ευχόμενος σε όλους καλή τύχη. Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια Δημουλά και τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο για την συμβολή τους στην προσπάθεια οικονομικής αιμοδότησης της ΚΑΕ, καθώς και τους δεκάδες χορηγούς που εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας και εμένα όλα αυτά τα χρόνια.

Χάρης Α. Ντιγριντάκης"

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ