ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Παπαθεοδώρου: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Την αναγκαιότητα περιορισμού των επιθετικών ατού του ΠΑΟΚ επεσήμανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης στην Πυλαία, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/10, 17:00).

Η ομάδα της Κηφισιάς αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10) για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (17/10, 17:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πέταρ Πόποβιτς και Τσαντ Φρέιζιερ καθώς ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας .

Για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πρταθλήματος μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, λέγοντας τα εξής: "Παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος που έχει έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες και κυρίως τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια.

Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν ένα πολύ ομοιογενές σύνολο και ειδικά παίζοντας στο γήπεδό τους κάνουν την αποστολή μας πάρα πολύ δύσκολη. Θα πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση, να μειώσουμε τα λάθη μας και να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ για να φανούμε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ