ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: "Κίνητρο για κάτι καινούργιο"

Παπαθεοδώρου: "Κίνητρο για κάτι καινούργιο"

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fast break" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Νότη Ψιλόπουλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στον Sport24 Radio και την εκπομπή "Fast Break" με τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Νότη Ψιλόπουλο για την πορεία της Κηφισιάς στο Κύπελλο Ελλάδος, την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ επεσήμανε πως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Εφήβων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν η Κηφισιά είναι ομάδα Κυπέλλου: " Την πρώτη χρονιά παίξαμε με τον Ολυμπιακό, πέρσι παίξαμε στον ημιτελικό και φέτος είμαστε στα προημιτελικά".

Για την αναμέτρηση με τον Φάρο: " Γνωρίζουμε καλά τον Φάρο, διότι έχει παιδιά με μεγάλη εμπειρία. Με αρκετούς έχουμε συνεργαστεί και παίζουν στην Α2 λόγω των οικονομικών δεδομένων. Η ποιότητα τους όμως είναι μεγάλη".

Για τον αν είναι στόχος ο τελικός στο Κύπελλο: " Πρωταρχικός στόχος δεν είναι ο τελικός στο Κύπελλο γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε εκεί. Εμείς χρησιμοποιούμε αυτά τα ματς για να βρούμε ρυθμό και φυσικά θέλουμε να κερδίζουμε. Φέτος είναι στόχος να σωθούμε γρήγορα και στη συνέχεια να οριοθετήσουμε τον επόμενο στόχο".

Για το κίνητρο που έχει μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα: " Αποφασίσαμε φέτος μαζί με τη διοίκηση να κάνουμε κάτι καινούργιο. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Πέρσι ολοκληρώσαμε έναν πετυχημένο κύκλο. Αλλάξαμε την ομάδα και κρατήσαμε μόνο τον Μαυροειδή και τον Πόποβιτς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια βάση Ελλήνων παικτών για την ομάδα και αυτό μας δίνει το κίνητρο για κάτι καινούργιο".

Για την ατμόσφαιρα στην Πάτρα: " Η εικόνα της ομάδας του Προμηθέα ήταν πολύ καλή με ωραία ατμόσφαιρα. Τέτοια ατμόσφαιρα συναντήσαμε στην Κύμη".

Για το αν θα παραμείνει ομοσπονδιακός: " Δεν έχω αποφασίσει 100%, θα ήθελα να μιλήσω με την ομοσπονδία και με τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να είσαι σε αυτές τις ομάδες, αλλά σου στερούν και πολλά άλλα πράγματα το καλοκαίρι. Θα μιλήσουμε και θα αποφασίσουμε".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ