ΚΗΦΙΣΙΑ

Ντιγριντάκης: "Οι... 310 της Κηφισιάς"

Ντιγριντάκης: "Οι... 310 της Κηφισιάς"

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Κηφισιάς, Χάρης Ντιγριντάκης, εξηγεί στο Sport24.gr το σκεπτικό της παραμονής της ΑΕΝΚ στη φυσική της έδρα και επισημαίνει ότι η ομάδα θα κάνει low μπάτζετ διαχείριση τη νέα σεζόν.

Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση της Νέας Κηφισιάς βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με ανθρώπους της Χαλκίδας, ώστε να μεταφερθεί εκεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με τη συγκεκριμένη κίνηση οι διοικούντες την ΑΕΝΚ στόχευαν στην οικονομική σταθερότητα του τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ήταν έτοιμα για τη μετακόμιση στην Εύβοια ωστόσο η διοίκηση ενημέρωσε σήμερα (10/6) πως η ομάδα των βορείων προαστίων θα παραμείνει στο Ζηρίνειο .

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΝΚ Χάρης Ντιγριντάκης, μίλησε στο Sport24.gr για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη Νέα Κηφισιά. Κατ΄αρχάς αναφέρθηκε στα περί μετακόμισης, εξηγώντας πως η Χαλκίδα ήταν η έσχατη λύση.

"Η οικογένεια Δημουλά δεν είναι διατεθειμένη να δίνει τα χρήματα που έδινε στο παρελθόν. Αυτό, αυτομάτως, δημιουργεί μια τρύπα στο μπάτζετ της ομάδας. Κατ' επέκταση, έπρεπε να βρεθούν λύσεις. Μια λύση που εξέτασε ο πρόεδρος της Νέας Κηφισιάς, Γιώργος Βαγενάς, αφορούσε τη Χαλκίδα. Ήταν η λύση, την οποία δεν ήθελαν να ακούν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Όπως και να 'χει, η παραμονή στη Νέα Κηφισιά ήταν προτεραιότητα. Η Χαλκίδα ήταν η έσχατη λύση. Ο δήμαρχος, κ. Γιώργος Θωμάκος, κινητοποιήθηκε άμεσα και έφερε αποτέλεσμα. Πλέον ενδυναμώνεται και η δική μου συμμετοχή στην προσπάθεια εξεύρεσης περισσότερων οικονομικών πόρων. Το θετικό είναι ότι έχουμε τη στήριξη από την πλευρά του δημάρχου, ο οποίος μας εξήγησε ότι μίλησε με 1-2 επενδυτές που είναι διατεθειμένοι να ρίξουν λεφτά στην ομάδα".

Τι θα συμβεί όμως αν ο κόσμος δεν ανταποκριθεί στη νέα προσπάθεια και το κάλεσμα της ΑΕΝΚ να στηρίξει έμπρακτα; "Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Νέα Κηφισιά υπάρχει πιθανότητα να οδεύσει προς τη Χαλκίδα, υπήρξε αντίδραση από πολύ κόσμο. Ελπίζουμε αυτή η αντίδραση να γίνει επιτέλους συμμετοχή στα δρώμενα της ομάδας. Τι να πω... Είναι πολύ πιθανό να είμαστε πάλι οι... 300 του Λεωνίδα (γέλια). Άντε να γίνουμε 310. Οι πιστοί φίλοι της ΑΕΝΚ θα είμαστε εκεί".

Εν συνεχεία ο Χάρης Ντιγριντάκης μίλησε για την πρόθεση κατασκευής νέου γηπέδου. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει ήδη ένα εγκεκριμένο από την Περιφέρεια, χρηματοδοτικό κονδύλι για αθλητικούς χώρους, με την ΑΕΝΚ να υποστηρίζει τη δημιουργία κλειστού στο "τρίγωνο Φραγκοπούλου". "Η δημοτική αρχή μελετά τη δημιουργία νέου γηπέδου για την ομάδα, αγαπάει την ΑΕΝΚ και βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης λύσης".

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Νέας Κηφισιάς: "Όπως γνωρίζετε έχουμε έναν καλό προπονητή από τα σπλάχνα της ομάδας. Συνεχίζουμε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και θα κάνουμε μια low μπάτζετ διαχείριση, σε σχέση με πέρσι. Άλλωστε, οι παραπάνω δαπάνες δεν έδειξαν ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Το να έχεις μεγάλο μπάτζετ στην κατηγορία δεν είναι ικανή και αναγκαία προϋπόθεση για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ