ΚΗΦΙΣΙΑ

Νικητάκης: "Για τα... καφενεία τα περί συγχώνευσης"

Νικητάκης: "Για τα... καφενεία τα περί συγχώνευσης"

Ο τιμ μάνατζερ της KAE Κηφισιά, Σάββας Νικητάκης εξήγησε πως η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε υπέρβαση με την εφετινή της πορεία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ αναφέρθηκε στα σενάρια περί συγχώνευσης.

Η Κηφισιά ρίχνεται το Σάββατο στη μάχη των προημιτελικών της Basket League κόντρα στον Άρη (16/4, 18:00) ενώ ο Σάββας Νικητάκης εξήγησε πως η είσοδος στα playoffs και οι αναμετρήσεις με τους "κίτρινους" δεν προκαλούν άγχος στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο τιμ μάνατζερ της Κηφισιάς αναφέρθηκε, επίσης, στις φήμες περί συγχώνευσης με άλλες ομάδες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "αν δεν ακούσετε κάτι από τον ίδιο τον κ.Βαγενά δεν ισχύει τίποτα.Τα υπόλοιπα είναι για τα καφενεία".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο kifissiabc:

- Κάνε μας έναν απολογισμό για τη φετινή σεζόν και μία σύγκριση με τις δύο προηγούμενες στην Α1.

"Η ομάδα φέτος έκανε υπέρβαση, έκανε ένα μικρό θαύμα καθώς το μπάτζετ ήταν κατά πολύ μικρότερο σε σχέση με τις δύο πρώτες χρονιές στην Α1. Θυμάμαι καλά το καλοκαίρι πάνω στο σχεδιασμό της ομάδας υπήρχε τεράστιο άγχος για να καταφέρουμε τουλάχιστον να σωθούμε. Τελικά, όχι μόνο σωθήκαμε αλλά βγήκαμε και 6οι και αυτό βασικά πιστώνεται στα παιδιά και τους προπονητές που πραγματικά μας έκαναν όλους υπερήφανους. Κατά την άποψή μου η φετινή σεζόν με τις συνθήκες που δημιουργήθηκε η ομάδα το καλοκαίρι ήταν η καλύτερη μας στην Α1 και ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία μας".

- Ποια είναι η συνταγή της ομάδας που την κάνει τόσο επιτυχημένη;

"Ο τρόπος λειτουργίας στην καθημερινότητα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην Κηφισιά είναι επαγγελματίες που αγαπούν τη δουλειά τους και έχουν φιλοδοξίες. Είναι άπειρες ώρες στο γήπεδο με πρώτους απ’ όλους τους προπονητές μας. Άλλωστε για μας το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια ομάδα είναι η καθημερινότητα της".

– Το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι η Κηφισιά "σχεδιάζει" κάποια συγχώνευση στο άμεσο μέλλον. Ισχύει αυτό ή πρόκειται για άλλη μια προσωπική εκτίμηση που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις;

"Καταρχήν η ομάδα βρίσκεται στα πλέι οφ και είναι άδικο για αυτά τα παιδιά να ακούν ή να διαβάζουν διάφορα. Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι πιστεύει. Άλλωστε, αν δεν ακούσετε κάτι από τον ίδιο το πρόεδρο τον κ.Βαγενά δεν ισχύει τίποτα. Τη μια λένε ότι θα γίνει συγχώνευση με το Δούκα, την άλλη με τη Χαλκίδα μετά με το Μαρούσι και ό,τι άλλο του έρθει του καθενός. Η ομάδα διανύει την καλύτερη περίοδο από τότε που βρίσκεται στην Α1 και σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι τώρα. Τα υπόλοιπα είναι για τα καφενεία".

- Η Κηφισιά το Σάββατο(16/4) αντιμετωπίζει τον Άρη στην πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ποιος είναι ο στόχος από δω και πέρα;

"Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Να δώσουμε την μάχη μας. Τα παιδιά έχουν θέληση για διάκριση και πλέον χωρίς άγχος πάμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθεί στην Α1 ,να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς και να είμαστε κάθε χρόνο ένας υγιής Σύλλογος που θα κάνει χρόνο με το χρόνο βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα".

- Πως πήρες την απόφαση να γίνεις τιμ μάνατζερ όταν σταμάτησες να παίζεις μπάσκετ;

"Την χρόνια που ανεβήκαμε στην Α1 λόγω τραυματισμού αποφάσισα να σταματήσω να παίζω. Ο πρώην πρόεδρος της Κηφισιάς, κ. Λατσούδας μου είπε να μείνω κοντά στην ομάδα από τη θέση του τιμ μάνατζερ και σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Βαγενά αποδέχθηκα την πρόταση και τους ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσαν".

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

"Προσπαθώ να μαθαίνω καθημερινά περισσότερα πράγματα στο κομμάτι της δουλειάς μου και να εξελίσσομαι .Χαίρομαι την κάθε μέρα στην Κηφισιά αλλά σίγουρα κάνω όνειρα για το μέλλον".

- Τι σημαίνει για σένα η ομάδα της Κηφισιάς;

"Είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Είμαι 7 χρόνια σε αυτήν την ομάδα από την Γ΄ Εθνική έως σήμερα και έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές. Θα είναι για πάντα μέσα στην ψυχή μου αυτή η ομάδα".

- Ποια είναι η σχέση της Κηφισιάς με τους φιλάθλους της;

"Καταρχήν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους πιστούς φίλους της ομάδας που μας στηρίζουν χρόνια τώρα και είναι πάντα κοντά μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερο κόσμο καθώς η ομάδα έχει κάνει συνεχόμενες επιτυχίες αλλά εντάξει εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και σιγά σιγά θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την αγάπη περισσότερων φιλάθλων".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ