ΚΗΦΙΣΙΑ

Με Μαυροειδή, Βουγιούκα η Νέα Κηφισιά

Με Μαυροειδή, Βουγιούκα η Νέα Κηφισιά

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πως η Νέα Κηφισιά κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Ίαν Βουγιούκας έδωσαν το "παρών" στην "πρώτη" της ομάδας των βορείων προαστίων (PHOTOS).

Οι παίκτες και το προπονητικό σταφ της Νέας Κηφισιάς συγκεντρώθηκαν σήμερα (24/8) για πρώτη φορά στο Ζηρίνειο, εκεί όπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας και τη δημιουργία ενός συνόλου που θα χαίρεται ο κόσμος.

Ο κόουτς της Νέας Κηφισιάς εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση: "Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα φέτος. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σε ό,τι αφορά τους παίκτες. Έχουμε πολύ νεαρά παιδιά σε ηλικία, τα οποία θα δώσουν και σε εμάς ένα κίνητρο να κάνουμε κάτι καινούριο. Θα χρειαστούμε αρκετό χρόνο γιατί έχουμε πολλά καινούρια πρόσωπα και το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Η φιλοδοξία που πιστεύω ότι θα έχουν οι παίκτες μαζί με τη δική μας διάθεση για κάτι καινούριο ελπίζουμε πως θα φτιάξει ένα καλό αποτέλεσμα, μια καλή ομάδα την οποία θα ευχαριστιόμαστε πρώτα απ΄ όλα εμείς στην καθημερινότητα μας και θα ευχαριστιέται και ο κόσμος που θα έρχεται να μας βλέπει".

"Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται"

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας των βορείων προαστίων: "Πρώτα γινόμαστε ομάδα, προσπαθούμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχουν ομάδες που είναι πάρα πολύ ψηλά πλέον, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ έχουν ξεφύγει, και οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με μικρές διαφορές. Άρα αφού γίνουμε καλή ομάδα, που είναι το πιο δύσκολο πράγμα αυτή τη στιγμή, είναι να σώσουμε την κατηγορία. Από εκεί και πέρα, παίζοντας καλά, νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε και κάτι παραπάνω".

Με Μαυροειδή, Βουγιούκα η Νέα Κηφισιά

Φρέιζερ: "Θα είμαι ηγέτης"

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς Τσαντ Φρέιζερ επισήμανε: "Γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα στην πρώτη μου χρονιά. Ελπίζω να μάθω από τους συμπαίκτες μου στην ομάδα και να επωφεληθώ από τον ανταγωνισμό".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Έχουμε μια νεανική ομάδα και θα προσπαθήσω να προσθέσω τα ηγετικά μου χαρακτηριστικά, είτε από τη θέση του πλέι-μέικερ είτε από αυτή του σούτινγκ - γκαρντ. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, θα είμαι ηγέτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

Με Μαυροειδή, Βουγιούκα η Νέα Κηφισιά

Μαυροειδής, Βουγιούκας στην "πρώτη"

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Ίαν Βουγιούκας παραμένουν χωρίς ομάδα και προπονούνται με τη Νέα Κηφισιά ώστε να παραμείνουν σε καλή φυσική κατάσταση. Σήμερα (24/8) βρέθηκαν στο Ζηρίνειο για την επίσημη "πρώτη" της ομάδας των βορείων προαστίων.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ