ΚΗΦΙΣΙΑ

Κρίσιμη εβδομάδα για Κηφισιά

Κρίσιμη εβδομάδα για Κηφισιά

Η Κηφισιά αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην πέμπτη θέση, όμως το καλοκαίρι που διανύουμε είναι από τα κρίσιμα της ιστορίας της. Έκτακτη γενική συνέλευση για εκλογή νέων μελών

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερη στην ιστορία της Κηφισιά και η κατάληψη της πέμπτης θέσης αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η ομάδα των βορείων προαστίων μπορεί να πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, όμως τα πράγματα δεν είναι εξίσου αισιόδοξα και για τη σεζόν που έρχεται, καθώς μέχρι κι αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον... αέρα. Στο μεταξύ για την Τρίτη 5 Ιουλίου έχει συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση. Το Sport24 αναλύει πως έχει η κατάσταση με τους "κόκκινους" στην παρούσα φάση.

Η Κηφισιά μπορεί να αιτήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, στο Champions League , όμως κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση φαίνεται με ουτοπικό σενάριο. Οι "κόκκινοι" το διάστημα που προηγήθηκε βρέθηκαν σε συζητήσεις για συγχώνευση με τον Δούκα, όμως κάτι τέτοιο δεν προχώρησε κι έτσι πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για το μέλλον της ομάδας.

Άπαντες στο στρατόπεδο των "κόκκινων" τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να δουν αν η ομάδα θα βρίσκεται ανάμεσα στις 14 που θα μπουν στη γραμμή εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος αλλά κι αν θα είναι με τη μορφή που έχει συστηθεί όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό κοινό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Βαγενάς, αναζητά εναγωνίως συμπαίκτες είτε μέσω κάποιας συγχώνευσης είτε μέσω χορηγιών, όμως μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό. Αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο επόμενο διάστημα τότε δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει συγκληθεί για την Τρίτη 5 Ιουλίου και στην οποία θα υπάρξει εκλογή μελών στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σήμερα η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρόσκληση προς τους μετόχους για έκτακτη ΓΣ. Αναλυτικά αναφέρεται:

" Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, με βάση την ομόφωνη απόφαση των μελών του στη συνεδρίαση της Τετάρτης 8/6/2016, αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρίας στις 5/7/2016. Κατόπιν τούτου, προσκαλούνται οι Κ.Κ. μέτοχοι όπως παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5/7/2016 και ώρα 17:00 στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα (Λένορμαν 100-102, 2ος όροφος) με μοναδικό θέμα ημερησίας διατάξεως την εκλογή μελών νέου Δ.Σ.

Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση είναι οι κατά τη σημερινή ημερομηνία αναγραφόμενοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας.

Το Σωματείο Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς, βάσει του νόμου και του καταστατικού της Κ.Α.Ε., έχει τη δυνατότητα ν’ ασκήσει το δικαίωμα περί ορισμού ενός συμβούλου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τρεις (3) πλήρεις ημέρες προ της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης και, εν τοιαύτη περιπτώσει, της μεν Γενικής Συνελεύσεως περιορισθησομένης στην εκλογή των λοιπών Συμβούλων, του δε Σωματείου, αποκλεισθησομένου από τη συμμετοχή στην εκλογή των λοιπών Συμβούλων. Η σύγκληση, η Συνέλευση και η συμμετοχή των Μετόχων σε αυτή θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 14 και εξής του Καταστατικού, αντίγραφο του οποίου βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στη διάθεση των κ.κ. Μετόχων. Σε περίπτωση αναβολής για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία της συνεδρίασης της Συνέλευσης κατά την ανωτέρω ημερομηνία, θα διεξαχθεί επαναληπτική στις 6/7/2016 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, μετά τυχόν αναβολή της οποίας θα διεξαχθεί νέα επαναληπτική στις 7/7/2016, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα. Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευθεί όπως ορίζει ο νόμος και το καταστατικό και στην ιστοσελίδα της εταιρίας στη διεύθυνση www.kifissiabc.gr"

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ